Tko ubija demokraciju među Hrvatima u BiH???

Božo Skopljaković tvrdi da je HNS ubio demokraciju u hrvatskom narodu.

Što je apsolutna neistina, da ne kažem laž.

 

Piše: Ivan Filipović

 

Božo kao da je zaboravio kako je nastao HNS?

HNS je nastao u onome trenutku kad su muslimanske politike, potpomognute Visokim predstavnicima, i nekim domaćim izdajničkim politikama  kojima pripada i Božin mentor Zubak, počele sa silovanjem demokracije i gušenje prava Hrvata u BiH!

Dakle, HNS je u tom trenutku nastao kao odgovor na silovanje!!!

Pravi krivac za političko jednoumlje među hrvatskim narodom u BiH su muslimanske politike, a prije svih mislim na politiku SDA!

Te politike su Željka Komšića tek iskoristili kao “dvorsku ludu”, što je on, onako pijan ili mamuran , objeručke prihvatio!

On to dobro koristi, evo već treći mandat je u predsjedništvu, uživa beneficije, i zlorabi Hrvate!!!

To je čovjek koji je, kažu njemu bliski suradnici, uglavnom pijan, i još dodaju da je razlog tog, uglavnom pijanog ili mamurnog stanja, njegova nečista savjest!??

No, on je ovdje nebitan, tu ću stati.

Dakle, glavni krivac što je ovakvo stanje na političkoj pozornici hrvatskog naroda u BiH je SDA, muslimanske politike na čelu sa SDA!

Jer oni ovakvim svojim ponašanjem, ubacivanjem Komšića, ubacivanjem raznih “komšića” u Domove naroda, drže pod kontrolom političku situaciju u BiH!!!

SDA je u Čoviću, na tome polju, našla savršenog  partnera!

I Izetbegović i Čović su ljudi koji će, i političku i svaku drugu sudbinu, svojih naroda podrediti sebi osobno, svojim političkim karijerama, i svojim materijalnim dobrima!!!

Što potvrđuje i vijek njihova “partnerstva” i čuvanja leđa jedan drugome!!!

Dakle, ja odgovorno tvrdim, da se muslimanske politike u BiH prestanu petljati u politike hrvatskog naroda u BiH, da bi se među Hrvatima u BiH stvorilo takvo političko ozračje da bi ove aktualne političke snage za sva vremena otišla u povijest!!!

Otišli na političku deponiju!

To odgovorno tvrdim!

Ali, ovakve muslimanske politike nas tjeraju u “tor” koji je dobro “ograđen” i pod “kontrolom”!!!

Eto, to je prava istina!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)