Hrvatski sindrom, zvani ludilo!

Piše: Ivan Filipović

Oni koji su obuhvaćeni tim sindromom mogu si dopustiti da one koji su bili protiv Hrvatske, razarali ju, dizali protiv nje oružanu pobunu, napadali, palili, pljačkali, silovali, ubijali, da danas zauzimaju odgovorne i ključne pozicije od vrha države do zadnje lokalne zajednice!

Isti ti mogu si priuštiti da najveće lopove, one koji su uništili, opljačkali, pokrali, “privatizirali” sve što je vrijedilo u gospodarskom smislu u Hrvatskoj, i strpali u vlastite džepove, i džepove svojih istomišljenika, danas zauzimaju ključne pozicije u svakom segmentu društva!

Samo obuhvaćeni tim sindromom mogu likove iz Agrokora, najveće hrvatske prijevare u gospodarskom smislu, dakle, ljude koji su tog “giganta”, ili giganta na staklenim nogama, koji su ga doveli do prosjačkog štapa, da ih bez razmišljanja dovode u Vlade, u ministarstva financija, tamo gdje su pare!

Taj sindrom ludila je od Hrvatske koja je krvlju stečena napravio poligon za isprobavanje upravljanja nečim što ne voliš!

A od onih koji su krvlju stvorili Nezavisnu Hrvatsku napravili su “marginalce” koji su gurnuti u zaborav, i na koje se gleda kao na neželjeni teret kojega treba što prije zbaciti!!!
I najjača doza tog sindroma hrvatskog ludila je zakačila hrvatski narod koji sve to vidi, čuje i trpi, bez želje i potrebe da nešto promijeni!!!

Izgleda da se najbolje “uživa” kad se spoji nekoliko vrsta ludila u jedno???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)