Puzajuća okupacija Milorada Pupovca

“Mi smo zarobljenici povijesti” su riječi Milorada Pupovca.

Piše: Ivan Filipović

Da Milorade, u pravu si, mi jesmo zatočenici povijesti, ali vaše povijesti, ili vašega tumačenja povijesti!
Ima jedna stara izreka koja kaže; ” ne laje pas radi sela, nego radi sebe”, koju potvrđuju mnoge reakcije saborskih zastupnika iz svih političkih pravaca, desnih, lijevih i sredine!
Ne znam i ne zanima me što su radili vaši djedovi, otac, stričevi, ujaci i ostala bliža i dalja rodbina u onome prošlim sistemima i vremenima što bi arhivi mogli otkriti.
Ono što znam i što znaju svi je što ste radili vi i vaša braća u Domovinskom ratu.
Svi znaju da su vaša dva brata bili aktivni vojnici “sao krajine” za što postoje dokazi i dokumenti.
Također svi znaju da vi niste sudjelovali u obrani Hrvatske.
Neki tvrde da ste bili peta kolona, a ja bih dodao da ste još uvijek peta kolona, možda čak i šesta!?
Kad kažem šesta onda želim pojasniti da su peta kolona svi oni koji rade protiv države iznutra, u čemu ste vi u samome vrhu.
A šestom kolonom smatram sve one koji unutar države u kojoj žive rade protiv svoga naroda koji živi u toj državi, u čemu ste vi opet u samom vrhu!
Da izgled zna zavarati vi ste klasičan primjer, tko bi mogao zamisliti da iza tako “uljuđenih” javnih nastupa stoji tako podmukla osoba, osoba sa dva lica, jednim za javnost, a drugim za svakodnevni život!
Ili još gore, zar je moguće da iza onako plačljivog glasa koji izaziva sažaljenje stoji pogani i otrovni jezik koji truje gdje god mu se pruži prilika, a pruža mu se često, kako na javnim medijima tako i u onim koje on kontrolira, a koje financira hrvatski narod!
I što je žalosno sve mu prolazi.
Prolaze mu tri mjesta u Saboru bez obzira na broj glasova!
Prolazi mu ekskluziva na zastupanje Srba unatoč protivljenju većine onih Srba koji poštuju Hrvatsku!
Prolazi mu kadroviranje u ime Srba, a poglavito je zabrinjavajuće da mu to uvijek polazi u tim “desnim” vladama jer SDP ima svoje Srbe koji su činili čak pola Vlade u mandatu Zorana Milanovića!
I ostaje konstatacija; Milorade bekrijo, opet si se bunio!
Bunio se Milorad kad su se otvarale masovne grobnice napunjene Hrvatima poslije završetka II. sv. rata koje su uglavnom pobili njegovi sunarodnjaci!
Evo sad se buni kad se žele otvoriti arhive bivše države!?
Pa Milorade, mogu li Hrvati išta uraditi u svojoj Domovini da im se ti nećeš usprotiviti i dijeliti lekcije iz morala?
I što je još opasnije uvijek u tim prigodama isticati II. sv. rat i ta preuveličavanja stradanja Srba u Hrvatskoj!?
Milorade, hoće li doći taj trenutak kad ćeš ti kao sveprisutni “zaštitnik” Srba u Hrvatskoj osuditi nedjela tih istih Srba koja su sve češća i sve brojnija diljem Hrvatske?
Milorade, dok tvoj plačljivi glasić tjera našu hrvatsku djecu u svijet bijeli trbuhom za kruhom, u isto vrijeme tvojoj djeci vrata otvaraju hrvatska sveučilišta da tamo uče hrvatsku djecu koja će po završetku školovanja otići u svijet bijeli jer za njih neće biti mjesta u Hrvatskoj koja su rezervirana za “ugroženi” narod plačljivoga Milorada!
Vrhunac tvoga bezobrazluka je odlazak u Vukovar uoči Kolone sjećanja i bacanja vijenca u Dunav za poginule agresore na Hrvatsku iz tvoga naroda, uz pratnju hrvatske policije!
Ljudi s obrazom, moralom i poštenjem to nikada ne bi radili, no, pošto si ti Milorade operiran od tih ljudskih vrlina, to će ponavljati sve dok Hrvati ne kažu dosta Milorade!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)