Ustajte USTAŠE!!!

Piše: Ivan Filipović

Gledajući ovu sadašnju hrvatsku stvarnost čovjek se zapita što je to Hrvatska?
Ako krenemo od vrha državnih institucija do dna tih institucija, Hrvati će vidjeti da tu dominiraju upravo oni koji su bili i ostali protiv Hrvatske.
Napose to dominira u kulturi, medijima, obrazovanju i “civilnim društvima”!
Vrhunac cinizma ili kako god to nazvali je danas Nedjeljom u 2, kad su nas u vrijeme ručka “tucali u mozak” dva čudna lika sa još čudnije “hrvatske novinarsko-povjesničarske” scene!
Meni osobno, a uvjeren sam i mnogim Hrvatima, je baš prisjeo ručak ove nedjelje!?
Slušajući njihov razgovor moglo bi se zaključiti da mi živimo u vremenu NDH, ako je suditi po količini ustaštva o kojoj oni pričaju da je rasprostranjena po Hrvatskoj.
No, gledajući u činjenično stanje današnjice u Hrvatskoj može se vidjeti nešto sasvim suprotno od onoga što oni trube.
Ako pogledamo tko sve vodi, uređuje i predaje po “HRT”, novinama i fakultetima po Hrvatskoj može se samo pitati kako se zove ova država, Kraljevina SHS, SFRJ ili nešto slično?
Ali, vrhunac hrvatske malodušnosti, kukavičluka, letargije, nezrelosti pa i podaništva je činjenica da danas 17.6.2018. godine u Hrvatskoj, u Zagrebu, na HRT-u, u udarnom terminu, o Hrvatskoj i Hrvatima pričaju laži Srbin, sin oficira “JNA” i Židov, sin “velikog” partizana koji je u to vrijeme imao tek nekoliko godina!!!
A zapravo, baš njima Goldsteinima su Ustaše “krila” na kojima lete već skoro stoljeće!
Oni su izgradili svoje “historičarske” karijere baš na lažima o Ustašama, NDH, a napose o Jasenovcu!
Oni, Židovi, koji su ovo vrijeme jahali na “ustašluku” koji im donosi moć, novac i “ugled” su zapravo najveći promotori ustaštva, kojega već odavna nema osim u njihovim glavama, jer oni dobro i ugodno žive na krilima toga “ustaštva”!
Svjesni su oni čim prestane priča o “ustaštvu” prestaju i njihove karijere!!!
Spomenuo je i Ramu i njegov “doprinos” u “rasvjetljenju” četničkog pokolja u Rami 1942. godine.
Pa bolje mu je bilo da je šutio, jer oni su u Rami na poziv nekih domaćih “povjesničara” došli i uzeli dobru lovu iz ramskog proračuna za NIŠTA koje su uradili!!!
Ipak se vidjelo i nešto neobično u toj emisiji.
Od onih famoznih 700.000, preko 80 i nešto tisuća jasenovačkih žrtava spustio je “historičar” na jednu osobu za koju njegov stric pita gdje je!?!?
A ja bih ga pitao, pa ako je sve tako kako ste pisali, odakle vaš stric na životu?
Užasno se dvojac “zabrinuo” zbog rastućeg “ustaštva” u Hrvatskoj kojega oni vide u svemu i na svakom koraku.
No, da u Hrvatskoj ima ijedan Ustaša, da ima imalo “ustašluka ili ustaštva”, pa zar bi vas dvojica radili to što radite?
Zar bi vi maltretirali svekolike Hrvate sa HRT-a?
Ako je suditi po vama dvojici i po ostalima koji drže u rukama sve što jednu državu čini državom, a narod narodom, i to slobodnim, onda se može komotno reći da Hrvatskom upravljaju ili bolje reći rovare komunističko-četničko-udbaško-židovska PETA KOLONA!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)