Bleiburg i Križni put nikada Hrvati neće zaboraviti

Piše: Ivan Filipović

Izdaja se niti zaboravlja niti oprašta, a čin Bleiburga i Križnog puta je čin izdaje, izdaje jednog slobodarskog naroda od strane lažnog slobodarskog zapada koji je zapravo bio i ostao kolonizatorski i okupatorski prema narodu koji nije bio kolonizatorski niti je htio tuđe, htio je samo svoju slobodu u svojoj Domovini!!!
Cijena toga licemjerja je stotine tisuća pobijenih Hrvata, razoružanih vojnika i civila koji su u strahu bježali od povampirenih združenih krvavih bandi, partizana i četnika.

To su bili Hrvatice i Hrvati u najboljim životnim i reprodukcijskim godinama tako da se radio o nebrojeno ubijenih i nerođenih Hrvata!!!

Rezultat toga je pola stoljeća prisilna šutnja o tome, jer Hrvati su represijom natjerani na tu šutnju, a oni rijetki koji bi progovorili bi to plaćali dugogodišnjom robijom ili smrću!!!

I onda se, u režiji istih, petokrake i kokarde, dogode devedesete.

Dogodi se Vukovar, Škabrnja, Pakrac, Voćin, Dubrovnik i još čitav niz zločina po Hrvatskoj, i nikome ništa.
Potom slijedi Kupres, Prijedor i Posavina, a na kraju Srebrenica, preko 8000 pobijenih Muslimana, u “zaštićenoj zoni” koju kontroliraju snage toga istoga licemjernog zapada.

I evo, skoro 30 godina poslije, taj isti zapad izmišlja Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
Što je ta Rezolucija, zapravo?
Je li to pranje te prljave savjesti zapada koji nije, a mogao je, spriječiti taj genocid?

Je, zasigurno je!!!

To je uz pranje prljave savjesti i čin licemjerja do beskraja.

Dakle, taj isti zapad je 1945. godine predao nekoliko stotina tisuća Hrvata, razoružanih vojnika i civila pa i djece, u ruke istih krvnika čiji su potomci i sljedbenici napravili Srebrenicu, i nisu osudili taj genocid ni jednom Rezolucijom.
Ako dakle, smrt nekoliko stotina tisuća Hrvata, bez suda i suđenja, nije genocid, a Srebrenica što stvarno i je, je, onda se kreatori Rezolucije trebaju zapitati o svojoj pravednosti, da ne kažem pravdi!!!

U isto vrijeme, na istim prostorima, od istih vinovnika, različite reakcije i mjerila?
Nekoliko stotina tisuća pobijenih Hrvata im ne znače ništa.

Nekoliko tisuća pobijenih Muslimana u Srebrenici im posluži za pranje svoje prljave savjesti?
Dok im nekoliko tisuća Palestinaca također ne znači ništa?
Vratimo se nama Hrvatima i upitajmo se, jesmo li mi Hrvati osuđeni na izdaju od strane zapada?
Ako je suditi po viđenome, jesmo, itekako jesmo.

Dakle, da se ne vraćamo u vremena Zrinskih i Frankopana, i ranije, vratimo se na 1945. kad je hrvatski narod izdan od zapada na Bleiburgu i kad su od Bleiburga krenuli progoni i ubojstva hrvatskoga naroda.
Dakle, taj zapad je prekršio i vlastita obećanja ali i ratne konvencije, i izdao je čitav jedan narod neprijateljima i ubojicama toga naroda.

Od toga, evo već skoro 80 godina, traje izdaja kroz šutnju i nepriznavanje toga, te izdaje i toga zločina.
O tome još govori jedino dio hrvatskog naroda i dio hrvatske vlasti, ponekad.
I evo, u ovo vrijeme, skoro 80 godina poslije, taj isti zapad radi novu izdaju hrvatskoga naroda, dakle, potvrđuje izdaju svojih predaka koji su 1945. godine izdali Hrvate i predali ih u ruke ubojicama.
Sad su potomcima tih pobijenih zabranili okupljanje i sjećanje na tome mjestu odakle je sve krenulo.
Lokalitet isti, Bleiburg, izdajnici isti, zapad, žrtve iste, hrvatski narod!!!

Sad zabraniše Hrvatima okupljanje na mjestu odakle je počeo najveće stradanje Hrvata u povijesti!!!

To je najperfidnije pokazivanje svoje neljudskosti, najveće izdaje koje čovjek može uraditi čovjeku, u ovom slučaju narodu.
Ovdje ti zapadnjaci idu i korak dalje, pokušali su oduzeti privatnu imovinu Hrvatima koji su otkupili to zemljište i napravili spomen područje stradanja Hrvata, pokušali su ga silom oduzeti vlasnicima.
Ali, savješću suda nisu uspjeli u tome.

Skinuli su obilježja sa spomenika, nacionalna obilježja, hrvatski Grb, simbol Hrvata i zvijezdu i polumjesec, simbol Hrvata islamske vjere koji su također dobrim dijelom tu stradali.

I što je najlicemjernije, kao povod za te radnje navode suradnju ondašnje vlasti NDH s nacizmom, a to rade subraća oca nacizma, Hitlera, njegovi Austrijanci!!!

Eto dakle, zapad kao takav, licemjeran, sve više pokazuje svoje pravo lice.
Od nekad kršćanske Europe postade sotonistička jazbina koja uništava sve što je nacionalno pa i vjersko!!!
Ali eto, mi smo žilav narod i siguran sam da ćemo preživjeti i ovo i još puno gore, jer zatirali su nas i satirali su nas, kroz stoljeća, ali tu smo, još uvijek smo tu!!!

Iskreno vjerujem da ćemo biti tu još dugo, dugo, i da ćemo sačuvati i svoju vjeru i svoju naciju, a drugo ništa i ne tražimo, za sve se drugo pobrinemo sami!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)