Nestanak Hrvata i Katolika ide do kraja!!!

Cilj globalnih politika je nestanak nacija i religija, i svođenje na jednu naciju i jednu religiju koje bi ONI kontrolirali!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Iza nas je Nedjelja Dobrog Pastira,  Dana duhovnih zvanja.

Na taj dan se preporuča posebno moliti za duhovna zvanja.

Na ovu nedjelju se u mnogim crkvama moglo čuti kako je sve manje i manje zanimanja za ta zvanja, i da je jedna od najvećih kriza upravo na tome polju.

Nije to slučajno, to je cilj ovih globalista koji žele čitav svije podrediti sebi, a jedine brane na putu su im Nacija i Vjera!!!

Stoga oni sve čine na uništenju upravo tih brana, Nacije i Vjere, i da preuzmu kontrolu nad tom obezglavljeno bezličnom masom koja nastaje od onih koji su izgubili Naciju i Vjeru i sve podredili materijalnome!!!

Oni nude upravo ono čemu te bezlične mase teže, novcu i statusu, a te bezlične mase hrle prema njima ne pitajući za cijenu!!!

Mnogi narodi Europe, zapada, nekad veliki i vjernički narodi, postali su robovi tih globalista koji su ih pretvorili u tu bezličnu masu koja klizi kamo god globalisti žele i usmjere ih!!!

Na žalost, ni mi Hrvati i Katolici nismo pošteđeni toga, i mi se sve više pretvaramo u tu bezličnu masu  koja se lagano utapa u opasnu masovnost koja polako guta svijet, a napose Europu!!!

Tajna svega je u Dobrom Pastiru.

Jedini Dobri Pastir je bio Isus Krist, jedini je on dao život za svoje stado, čak i za one koji su ga ubili.

Ovo vrijeme je vrijeme bez Dobrih Pastira, a Dobri Pastiri su oni koji su spremni svojim životom braniti i štiti svoje stado, a jesu li ovi današnji pastir to spremni?

Je li prvi pastir Katoličke vjere istinski Pastir ako ljubi noge globalistima koji bi njegovo stado pretvorili u bezličnu masu?

Je li pravi Pastir onaj koji koji zagovara “bračne zajednice” među istim spolovima pa i ređenje istih?

Na žalost, Katolička vjera je ostala bez Dobrih Pastira, barem na vrhu, ima ih još po nižim zajednicama, i ti pastiri su se pretvorili u čobane najamnike koji to rade samo radi plaće!!!

Takvi plaćeni čobani neće ništa riskirati kad im je stado ugroženo, oni će pobjeći u sigurnost, a stado kako završi!!!

Ako dakle među Pastirima vjere sve je  više plaćenika čobana, a sve manje Pravih Pastira onda što tek očekivati na  svjetovnom polju?

Najgore se upravo događa nama Hrvatima Katolicima, preuzeli su nas plaćenici čobani na obje strane.

Rezultati su svakim danom sve gori, sve vidljiviji.

Na vjersko planu nestajemo kao vjernici, Katolici, iz više razloga, spomenuti ću samo dva.

Prvi je što sve brže nestaje Hrvata Katolika s ovih prostora, a drugi je sve veća liberalizacija Katoličke vjere koju polako pretvaraju u interesnu skupinu pod nadzorom globalista!!!

Na političko planu su također plaćenici čobani koji po pravilima i nalozima tih globalista, svjesno ili nesvjesno, vrše zamjenu stanovništva!!!

To rade jer su već dobro utrenirani da im Nacija i Vjera ne trebaju značiti, jedino važno je novac i status!!!

Možda bilo bolje moliti da Bog otvori oči i srca ovim “savlima” iz crkvenih redova i da progledaju i počnu djelovati kao i Savao poslije slijepila???

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)