Je li Aleksandra Prijović najveće zlo koje se dogodilo Hrvatskoj i Hrvatima?

Piše: Ivan Filipović

Ovih dana pa i mjeseci se hrvatski medijski prostor, ili još bolje, medijski prostor u Hrvatskoj, užario raspravama i komentarima o nastupima Prijovićke i njezinom rekordu u Areni.

O nastupu onoga Srbina u Puli koji je zlostavljao publiku, koji su, iskreno, uživali u zlostavljanju, a pitanje je tko je bio ta publika?

Mnogi su svu krivnju usmjerili prema Prijovićki i ostalim izvođačima koji dolaze u Hrvatsku.
Pitanje je koliko je tu kriva Prijovićka i ostali izvođači, i jesu li uopće krivi?

Dakle, ako pogledamo vlastodršce u Hrvatskoj, skoro na svim razinama, poglavito Zagreb, Split, Istra, Rijeka, vidjet ćemo zapravo da su ti vlastodršci pobornici onoga što pjeva Prijovićka i slični!
U tim sredinama vlast drže antihrvatski elementi.

Zapravo, od takvih nije bolje ni očekivati.

Rijekom vladaju komunističke vlasti od 1945. do danas, a u ostalim spomenutim sredinama nije puno bolje.
U svim tim sredinama zabranili su nastupe Marku Perkoviću Thompsonu, poglavito u Istri.

Ni u Zagrebu ga nema poslije Maksimira, u Splitu poslije Poljuda, ali su dolazili i dolaze svi mogući s istoka.
Nisu krivi oni preko Drine, krivi su ovi “naši” koji upravljaju tim sredinama i koji im omogućavaju sve, ali doslovno sve!!!
Nisu oni nigdje došli na silu, svugdje su pozvani i dobro plaćeni, dakle, što jedna pjesma kaže, “nije čaša kriva što je čaša i što će završiti na podu…”, nisu ni oni krivi što su rado viđeni gosti u Hrvatskoj!!!

Njihov posao je pjevati, pjevaju onome tko ih zove i plaći, i onome tko ih sluša.
Očito je da vlastodršci tih sredina ciljano traže takve izvođače i ciljano ih dovode, jer, to je jedan u nizu segmenata uz kulturu i ostale popratne sadržaje, rade ono što nisu mogli devedesetih godina oružjem!

Tada nisu mogli oružjem pokoriti Hrvatsku, Hrvati su im stali na puti, porazili ih i pokazali im gdje im je mjesto.
Podvili su rep i pobjegli ostavljajući iza sebe smrt i pustoš, olizali rane i skovali drugi plan, bez oružja, mikrofonom, olovkom, nastupima, glumom, završiti ono što nisu mogli oružjem.
Nije to nimalo slučajno.

To je sve smišljeno, programirano i ostvaruje se s namjerom uraditi ono što nisu uspjeli devedesetih!
Jedna pjesma kaže, “nije u šoldima sve…”, ja bih dodao, nije u Srbima glavni grijeh, barem ne onim prekodrinskim, ovo samo još jedan u nizu njihovih pokušaja ovladavanjem hrvatskom zemljom.
Kad već nisu mogli oružjem sada to rade drugim sredstvima, olovkom, filmovima, glazbom, kulturom, medijima i svim onim popratnim stvarima koje državu čine državom.

Dakle, prašina se digla oko Prijovićke i oko tih punjenja Arene, oko toga Srbina u Puli, oko Pupovčeve snahe u Splitu, i sve je to u redu, sve je to nepotrebno Hrvatskoj, ali, Hrvatska ima puno gorih stvari u Hrvatskoj i šuti.
Pogledamo li samo “HRT”, “HRT”-om upravljaju, da ne kažem Srbi, ali u najmanju ruku Jugoslaveni i oni koji ne vole i ne žele Hrvatsku ni kojoj varijanti, to je nacionalna televizija Hrvatske i Hrvata, plaćaju je svi Hrvati, a njome upravljaju nehrvati!

Ostale “nacionalne” televizije koje su s koncesijom u Hrvatskom su u vlasništvu Srba i takvu politiku i provode.
Tiskovine koje su nekad bile hrvatske i najčitanije u Hrvatskoj su, mnoge u vlasništvu Srba, a i one koje nisu su u sličnoj poziciji kao i “HRT”, pod upravom antihrvatskih elemenata koji daju sve od sebe da Hrvatsku oblate i ocrne na svakom polju i u svakoj prigodi!

Kultura, kompletna kultura zajedno s ministricom, nema nikakve veze s Hrvatskom, osim što troše hrvatski novac, a financiraju sve ono što je antihrvatsko i što šteti Hrvatskoj, u svakome pogledu.
Dakle, ako nam je sve to tako, kultura, prosvjeta, mediji, sudstvo, pravosuđe, policija, politika, onda ništa dobro nije ni za očekivati!!!

Vratimo se na početak, medijski prostor u Hrvatskoj gori od informacija oko pjevača sa istoka koji haraju Hrvatskom, s pravom, nije im mjesto tu.

Međutim, U Hrvatsko se u isto vrijeme, pa puno prije događaju još gore, još ubitačnije stvari i za Hrvatsku i za Hrvate.
Hrvatska je izručena, u svakome smislu, od političkog, gospodarskog, kulturnog, medijskog, pravosudnog i svakog drugog, ali svakog drugog životnog aspekta, izručena je u ruke upravo tih čiji su sunarodnjaci i Prijovićka i taj što tuče svoju publiku tenisicom!!!

I to nikome ne smeta, to je prihvaćeno, prihvaćeno od tih istih “hrvateka” koji nariču po medijskom prostoru na Prijovićku!!!

Nije Prijovića došla u Zagreb i pet puta napunila Arenu ili u Osijeku tri puta, bez dobro odrađenih priprema.
Netko već dugo priprema teren pjevačima sa istoka da diljem Hrvatske prave svoje derneke nekim arlaukanjem.
Uostalom, ovo čak i nije za osudu kakvih su gadosti i poniženja, Hrvati u Hrvatskoj prihvatili od onih koji su ih tek nedavno ubijali!!!

Nema pravo ni jedan Hrvat galamiti zbog pjevača, a ne smetaju mu mauzoleji četnicima, spomenici četnicima, ulice partizanskim krvnicima diljem Hrvatske!!!

To je licemjerno i besmisleno!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)