Lutanje političkim bespućima!!!

Hrvatskoj i Hrvatima u Hrvatskoj nisu problem Srbi, ni oni u Hrvatskoj ni oni izvan Hrvatske, Hrvatskoj i Hrvatima su problem hrvatski jugoslaveni, bez obzira s kojeg aspekta dolazili i kako su nastali, jesu li iz miješanih brakova ili iz miješanih ideologija, ili na bilo koji način, oni su jednaka prijetnja i jednaka opasnost Hrvatskoj i Hrvatima, jer, njima Hrvatska ne paše ni u kojoj varijanti kao slobodna i Nezavisna država!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Da nije tužno bilo bi smješno, činjenica da predsjednik Hrvatske vlade tek nakon podosta vremena i medijskih pritisaka oglasio osuđujući rehabilitaciju i veličanje četništva u Srbiji.

Državotvorna vlast bi se oglasila odmah, ne samo “notom” već i malo “jačim političkim oružjem”!!!

Čak i ovo naknadno reagiranje bi prihvatljivo da nije licemjerno.

Dakle, to je trebalo davno uraditi, pa i osuditi i konkretnije poteze potegnuti.

Drugo, ako već osuđuju četništvo onda ne samo u Srbiji, krajnje je licemjerno osuđivati u Srbiji nešto što podržavaš u Hrvatskoj!!!

Osuđujete u Srbiji nešto s čime u Hrvatskoj vladate u koaliciji!

Kako to nazvati osim licemjerja?

Ima ono još naziva za to, možda je najpriličniji IZDAJA?

Ali, kako god i što god, kako god to nazvali to zvuči tako jadno i besramno da poslije toga sve izjave, sve priče, sve kritika, gube smisao, a poglavito gube vjerodostojnost, ako je i bilo!!??

Kako će narod u čije ime vodite Hrvatsku vladu vjerovati vam pored ovakvih činjenica?

Istina, hrvatski narod i nije dao potporu ovoj vlasti, dalo im je tek 17% stanovnika Hrvatske, a među tih 17% je najmanje Hrvata, ali na temelju tih 17%  glasača oni upravljaju Hrvatskom i rade te političke masakre nad Hrvatima u Hrvatskoj!!!

Samo oni bez narodnog legitimiteta mogu ovako ponižavati narod u nacionalnoj državi!!!

Samo oni bez narodnog legitimiteta mogu činiti vlast s četnicima koji su ubijali Hrvate i rušili Hrvatsku, a u isto vrijeme stidno osuđuju četništvo u Srbiji!!!

Ako je i od vas, previše je!!!

Ali morate znati, nije hrvatski narod glup, nije hrvatski narod ni jadan, mada ga vi pokušavate učiniti takvim, hrvatski narod je previše dobroćudan i previše može trpjeti uvrede i  poniženja, ali zapamtite, jednog dana kad tome hrvatskome narodu dozlogrde sve te gluposti, sve te izdaje, sva ta licemjerstva, taj isti hrvatski narod će jednim potezom sa svojih pleća i ramena zbaciti te licemjere koji parazitiraju na hrvatskome biću!!!

I varaju se svi koji misle kako će biti dovoljno zaštićeni nekakvim briselskim i europskim pozicijama, ne, nikakve pozicije ih neće moći zaštiti od suda vlastitoga naroda kojemu su počinili toliko zla!!!

 

U konačnici nama Hrvatima nije problem što je Srbija rehabilitirala četništvo, nije problem što po Beogradu i ostatku Srbije niču četnički spomenici, nije to uopće problem, barem ne nama Hrvatima, eto im Srbija i neka rade što hoće.

Međutim, problem je što je u Hrvatskoj rehabilitirano četništvo jednako kao i u Srbiji!

Dakle, diljem Hrvatske niču spomenici četnicima  koji su napadali Hrvatsku i ubijali Hrvate, a koje štiti “hrvatska policija”, dok u isto vrije onima koji su ginuli za Hrvatsku, HOS-ovcima, se ruše spomenici!!!

Zamislite paradoksa, u Hrvatskoj oni koji su ju stvarali bivaju progonjeni, a oni koji su ju rušili bivaju nagrađeni???

Hrvatski mladići koji pjevaju hrvatske pjesme, u Hrvatskoj, se privode i zatvaraju, dok se diljem Hrvatske ore četničke pjesme bez ijednog prevedenog, a kamoli zatvorenoga!!!

Skidaju se hrvatski stjegovi s prvim bijelim poljem, po hrvatskim gradovima i selima, dok se diljem Hrvatske vijore srpske i četničke zastave!!!

Zabranjuje se pjevanje hrvatskih pjesama, a diljem Hrvatske se ore, od Dubrovika preko Dalamacije i Zagreba pa Slavonije do Vukovara, one naj rigidnije četničke pjesme koje pune virtualni prostor!!!

E to boli, to boli svakog normalnog Hrvata!!!

Dakle, eto Srbima Srbija i neka rade što hoće, ali, njima je to malo pa su okupirali i Hrvatsku tim istim četništvom!!!

O BIH da i ne govorimo.

Pola države je pod apsolutnom četničkom kontrolom  i tamo drugi nemaju nikakva prava, osim šuti i trpi!!!

A nikad više “zaklinjanja u interese naroda!!!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)