Najbolji ginuli, najgori vladaju!!!


Mnogi šute o ovome, mnoge to i ne zanima, mnogima je sasvim svejedno, ali ja ne mogu to prihvatiti kao normalno!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Evo, ove fotografije i ovo činjenično stanje potvrđuje sve ono što ja pričam i pišem već godinama, to je da našom općinom već dugo, dugo upravljaju snage koje su se dobrano odmakle i od hrvatstva pa čak i od katoličanstva!!!

Kad kažem od katoličanstva onda mislim da su u tijesnoj suradnji s dijelom franjevaca Bosne srebrene koji se pretvoriše u sektu koju zanima samo materijalno i tjelesni užici, a neke i pedofilija!!!

A kad kažem od hrvatstva onda mislim doslovno na hrvatstvo.

Dakle, nitko, ali baš nitko iz službene vlasti u općini nije našao ni vremena ni potrebe, ili ne daj Bože razloga za doći upaliti svijeću!

Ne, jer 99% ovih što danas vladaju nisu sudionici ovoga što se obilježava na ovaj dan!

Neki su, na žalost, bili direktori nekih ustanova u HVO-u, tuđom greškom ili tuđom namjerom, a nikako svojom zaslugom, ali eto, bili su i tu priču ja završavam!

Ovaj ostatak, ništa, mahom su bili neki pozadinci koji su se “čeprljali”, pljačkali, uzimali gdje su mogli, ali eto, njih je situacija dovela do toga da danas upravljaju ovim svime što imamo!!!

I kad pogledaš ove fotografije, na ovaj dan, i ne vidiš te face, onome tko imalo zna povijest i tko zna realnost, tu niti je što čudno ni neobično, naprotiv, OČEKIVAJUĆE!!!

Jer ti vlastodršci su sve podredili sebi, sebi i samo sebi!!!

A uopće ih ne zanimaju oni koji su im osigurali da mogu danas biti  tu gdje jesu!!!

Kao što rekoh, od njih me ne čudi ništa, jer oni su napravili pakt s onima koji su ubijali Hrvate Rame i danas vladaju Ramom kao da smo mi ratni gubitnici!!!

Međutim, čude me oni koji se predstavljaju kao zaštitnici raznih kategorija branitelja koji bi po vokaciji trebali biti zaštitnici te braniteljske populacije pa i od vlastite vlasti ako radi kako ne valja!!!

Na žalost, jeftino se prodaše, tek za GUZICU GRAHA I MJEHUR PIVE!!!

Jedino tko mi nije jasan je sami branitelji, oni istinski, onih preko tisuću Ramljaka koji su bez pogovora odlazili na prve crte, u rovove, na položaje i nisu pitali ništa, i nisu popuštali ni milimetra, dakle, stajali su tu po cijenu smrti!!!

Oni me zabrinjavaju, ako su tada bili spremni poginuti za svoj Dom, nije mi jasno  kako danas taj isti svoj Dom prepuštaju sličnim snagama, snagama koje pokoravaju, porobljavaju Dom, Domovinu, pa i Narod, e to nikad neću razumjeti, NIKADA!!!

Foto: rama info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)