Na pomolu je još jedan pucanj u Ramu od izdajica!!!

Izdajice su najgori neprijatelji naroda!!!

 

Davno sam čuo od jednog vrlog čovjeka koji je rekao, ” sinko, sve se može oprostiti, svaki postupak neprijatelja, svako nedjelo dušmana, svako poniženje okupatora, sve osim izdaje, jer izdaja dolazi od svoga!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

I zaista, Rama je proživjela i preživjela sve što se može doživjeti od neprijatelja, od dušmana i od okupatora.

Ali, Rama je doživjela i preživjela mnoge izdaje iz vlastitih redova, i još uvijek ih doživljava!!!

Dakle, mnogi su ramski izdajnici puštali i još puštaju svoj izdajnički otrov prema rodnoj grudi!!!

Sjetimo se izdaja u ratu i poslije rata od strane onih koji su imali sve informacije, od obavještajaca, i ne samo imali nego ih i prodavali, o čemu javno govori muslimanski ratni obavještajac koji je kupovao te informacije!!!

Sjetimo se nekih “fratara” koji su trčali pred kamere muslimanskih televizija natječući se tko gore i pogrdnije napasti HVO i Herceg Bosnu pa i Hrvatsku, proglašavajući sve nas teroristima, a pobjegli su u Hrvatsku od tih istih kojima se sada uvlače u analni otvor!!!

Sjetimo se raznih novinara i novinarki koji su u ratu operirali ovim prostorima i opsluživali medijske kuće informacijama ali i ratnike nečim drugim!!!

I evo, u zadnje vrijeme se užurbano radi na jednoj laži podvali koja želi HVO pretvoriti u zločinačku organizaciju koja je, između ostaloga, i ubijala “vlastitu djecu”!!!

Opet se udružilo sve što ne podnosi Hrvate, napose se ne mogu pomiriti s činjenicom da u BiH žive Hrvati koji su konstitutivan narod!!!

Dakle, snima se dokumentarac koji će ispričati priču, zapravo laž, kako je HVO skoro pa smišljeno ubijao djecu, domaću djecu!!!

Naime, dogodio se slučaj u vrijeme rata kad su djeca jednog Ramljaka koji išao na položaje pronašla bombe i tromblone  u kući koje su aktivirali i koje su jedno dijete ubile, a drugo ranjeno.

Naravno, tragedija je to velika, poglavito za obitelj.

Međutim, gore od toga je pokušaj podvaljivanja i traženje krivaca tamo gdje ih nema!!!

Da budemo jasni, svi mi koji su bili ratnici smo imali i donosili kućama razna oružja.

Mnogi od nas su imali djecu, ali smo sklanjali oružje od dohvata djece, i hvala Bogu izbjegli smo tragedije!!!

Bolji poznavatelji toga događaja kažu da je taj događaj, do tada nacionalno svjesnu obitelj udaljio od nacije, i kad malo bolje analiziramo vidjet ćemo da su se s tom obitelji događale neke čudne stvari.

No, što god i kako god, nemaju pravo kriviti HVO kao vojnu organizaciju za to!!!

Krivac može biti čovjek, kako se zove taj čovjek treba reći, ali ne kriviti čitav HVO ili Brigadu Rama koji s tim nemaju veze!!!

Drugi pak kažu da su ključne uloge u tom “dokumentarcu” odigrali oni ahdnamaši koji ne mogu prihvatiti činjenicu da Hrvati žive u BiH!!!

Tu su i neki Priučeni Ljudi koji su našli jugo novinarke na “HRT”, a barem ih tamo nije teško naći, koji su se potrudili napraviti taj “dokumentarac”!!!

Zanimljivo je da je preživjela žrtva toga događaja danas vjerni sluga “Prozorske Fronte Joze Ivančevića” koja se pokazala kao netko tko bi najradije čitav HVO zatvorio i sebi oslobodio prostor za antinacionalno i antivjersko političko djelovanje!!!

Dakle, tu je ta antihrvatska sprega koja pokušava na sve načine iz Rame protjerati sve hrvatsko i pretvoriti ju u anacionalni pašaluk u kojoj bi Ahdnama bila Ustav!!!

Nije ni čudno ni zabrinjavajuće što rade gore nabrojane skupine i pojedinci, brine činjenica da su u to uvučeni i neki ratnici!!!

Ne znam koji im je motiv, ali znam da im ne služi na čast, jer kao što rekoh, ako je netko kriv za to taj ima svoje ime i prezime, a siguran sam da se ne zove ni HVO ni Brigada Rama!!!

Ali, sitne duše zaboravljaju, Rama je preživjela sve, i ropstva i poniženja, i mnoge izdaje, preživjet će i ovu!!!

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)