Džabe je ćoravom namigivati!!!


Piše: Ivan Filipović

Poštovani Ramljanke i Ramljaci, mogli ste vidjeti kroz ove izvode što se sve radilo s proračunskim novcem, a puno više je nevidljivo, u potpunosti zacrnjeno.

Evo u ovome prilogu ćete vidjeti zaključak o financiranju projekata nevladinih udruga.

Tu je pobrojano 16 aplikanata koji su aplicirali za određena sredstva.

Tu se radi o tridesetak tisuća maraka, ali se na tih 16 aplikanata se točno vidi tko je pod kontrolom vladajućih struktura!

Pogledajte i sve će vam biti jasno.

Sljedeće je, odluka o raspodjeli sredstava po javnom pozivu za projekte udruga proisteklih iz Domovinskog rata za 2020. godinu.

Tu će se vidjeti tko sve dobiva, i vidjet će se iz sredstava financiraju i udruženja iz ABIH, onih koji su ubijali Hrvate Rame!

Nećete nigdje u susjednim općinama koje kontroliraju Muslimani naići na ovakvu darežljivost vlastodržaca prema Udrugama iz HVO-a!!!

Ne, tamo gdje oni vladaju HVO je neprijatelj bio i ostao!!!

Ovdje kod nas, u Prozoru, kod aktualnih vlastodržaca su najveći neprijatelji hrvatski branitelji!

Te vlastodršce čine nakupine svega i svačega udruženi s ratnim neprijateljima, i eto, oni krčme taj novac po sistemu; pola meni, pola tebi, pola Bagi!!!

Evo priloga o kreditnim zaduženjima općine.

Tu su 4 stavke i izdavanje mjenica za JP, a taj kredit, kažu dobro upućeni iz ovoga “stožera za ubijanje Rame” je prebačen gospođi koja će preuzeti objekt na Izlazu koju grade upravo ovaj “stožer”!!!

Ovo su samo sitnice.

Ovdje se službeno priznaje općinski dug od oko 20-ak milijuna maraka, međutim, dobro upućeni ljudi iz tih krugova tvrde da je dubioza puno veća!!!

Kažu da je dubioza općine preko 50 milijuna, ali to se uz ovakve pravosudne institucije, koruptivne i potkupljive, teško može saznati, jer se sve može kupiti, pa i šutnja!!!

Ali, saznat će se kad tad, ako ne prije onda kad ovi vlastodršci odu s vlasti, na ovaj ili na onaj način, e onda će onaj tko dođe u općinu vidjeti činjenično i stvarno stanje!!!

Dakle, rezultati su; nekolicina tih “ubojica Rame” enormno bogatih i stambeno osiguranih diljem Hrvatske i Europe i sve praznija Rama, poglavito od Hrvata!!!

Eto, kuda teče ramski proračun!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)