Bolje je časno umrijeti nego šugavo živjeti!!!


Obavještajno podzemlje koristi iste principe, dobro naučene i provjereno uspješne, prije 50 godina i danas!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

U onome sistemu su obavještajne strukture, ako su željele u nekome mjestu instalirati svoje igrače, obično bi birali malo radikalnija mjesta, ili mjesta s većom dozom nacionalne svijesti.

Pa su tako najveći jugoslavenski udbaši dolazili upravo iz tih krajeva, krajeva Zapadne Hercegovine, od Ljubuškog, Lištice danas Širokog Brijega pa sve do Mostara!!!

A takvi bi sebi regrutirali doušnike, naniže do svakoga zaseoka!!!

Ostala je jaka struktura tih doušnika sve do danas, istina, prošli su oni kroz sve vladajuće opcije!!!

Evo, i danas 2023. godine potomci tih obavještajnih struktura rade isto!

I ne samo da rade, oni kontroliraju hrvatski narod možda jače nego prije, u onome sistemu!!!

Pogledajmo samo ove tri ključne predsjedničke pozicije u Hrvatsko i vidjeti ćemo potomke tih obavještajno partijskih dužnosnika koji za javnost laju jedni na druge, a time samo jačaju svoje pozicije!!!

Zoran Milanović, aktualni predsjednik Hrvatske došao u Široki Brijeg i dijeli odličja jednoj postrojbi za iznimne zasluge u Domovinskome ratu.

O samoj postrojbi i njezinim zaslugama ne bih, o tome će, vjerojatno, netko drugi, samo ću spomenuti da je tu postrojbu pod kontrolom imao UDBAŠ, a neki kažu i KOSOVAC, Tuta!!!

Međutim, kako ništa nije slučajno tako nije ni ovo, cilj i namjere Zorana Milanovića su za dobru analizu i dobro preispitivanje!!!

Zoran Milanović ne radi ništa slučajno!

Zoran Milanović ne radi ništa na dobrobit ni Hrvatske ni hrvatskog naroda, kako u Hrvatskoj tako i u BiH!!!

Dakle, Zoran Milanović radi samo i isključivo u svoju osobnu korist i korist onih koji su ga instalirali!!!

Sama ta činjenica je dovoljna da se s velikim oprezom gleda na poteze Zorana Milanovića!!!

Dakle, Zoran Milanović u zadnje vrijeme često obilazi BiH i kapom i šakom dijeli razna odličja!!!

I ništa to ne bi bilo sporno, postrojbe HVO-a su zaslužile i puno više, zaslužile su i priznavanje statusa hrvatskih branitelja, međutim ništa od toga!!!

Ali eto, Zoran Milanović je prepoznao tu nepravdu i osjetio trenutak da bi to mogao iskoristiti kao dobru promidžbu ili podlogu za moguće dobivanje još jednog predsjedničkog mandata!!!

Da budem iskren, kakav je hrvatski narod u zadnje vrijeme i kako pada na šuplje priče i prazne floskule, ne bi me iznenadilo da taj isti Zoran Milanović dobije još jedan mandat!!!

Jer, ako je mogao Stjepan Mesić zašto ne i Zoran Milanović, pa ista je to škola, isti svjetonazor, ista ideologija!!!

Taj Zoran Milanović koji je još jučer tvrdio da je Hrvatska slučajna država, da su u rat išli samo nepismeni i sirotinja, da Hrvati iz BiH nemaju što tražiti u Zagrebu jer im je sve u Sarajevu i još čitav niz sličnih izjava i poteza, danas taj isti Zoran Milanović koji se ni milimetra na bolje nije promijenio švrlja Bosnom i Hercegovima i dijeli kapom i šakom razna odličja!!!

Sve je tu upitno.

Upitan je on kao osoba!

Upitno je ono što on radi!

Pa i ta odličja su upitna!

I upitan je krajnji cilj toga djelovanja!!!

A mislim da je to još jedna u nizu podjela među hrvatskim narodom, a napose među hrvatskim braniteljima!!!

Na žalost, činjenica je da su hrvatski branitelji, barem oni kroz Udruge, definitivno podijeljeni!!!

A podijelile su ih te antihrvatske politike od 2000.!!!

Glavninu njih su poklopile sve Vlade koje se predstavljaju desne, a zapravo su po tome pitanju gore od onih lijevih, jer Zoran Milanović kao predsjednik Vlade nije imao hrabrosti donijeti te nakaradne zakone o braniteljima i civilnim žrtvama koje je donijela Vlada kojom upravlja Andrej Plenković!!!

Onaj dio nezadovoljnika se priklanja Zoranu Milanoviću, jednakom zlu koji je, eto, našao načina da ispravi nepravde, tražeći u njemu spas, a nisu ni svjesni zagustili ostaju bez Vrhovnog zapovjednika!!!

I kao što rekoh, uvijek su se birala ta nekakva posebno ekstremna mjesta i tamo bi se stavljali veliki igrači koji bi kasnije stvarali male igrače, provlačili ih kroz sustav i kapilarnim sustavom premrežili čitava mjesta, čitave krajeve!!!

Mišljenja sam da svaki normalan hrvatski branitelj, sa statusom ili bez, bi trebao dobro razmisliti o primanju bilo kakvog odličja kojega nudi i Zoran Milanović i Andrej Plenković i sva ova trenutno vladajuća  “elita”!!!

Volio bih vidjeti i čuti, gledati u oči toga hrvatskoga branitelja koji je krvario dok su ovi dezerteri bili negdje na sigurnome, i danas kad su te branitelje,  politike tih igrača odgurale od svega, kako danas pokorno staje pred njih, kleči pognute glave i uzima tu milostinju, te mrvice koje im nude, a to su ta odličja!!!

To zaista treba biti veliki poremećaj unutar braniteljskih glava pa sebi dozvoliti da im dezerteri dijele odličja!!!

Pa ti likovi nisu dostojni tim svojim prljavim dezerterskim rukama dirati ta odličje, a ne li ih dijeliti!!!

Ne znam što se treba dogoditi u glavi ratnika da bude spreman kleknuti pred dezertera i primiti odličje i salutirati dezerterima koji nisu ničim dali obola obrani stvaranju Domovine???

Tko brzo zaboravlja neka posluša ovaj govor!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)