Bosno moja poharana!!!

Hoće li se povijest ponoviti???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Više je nego očito, osim političkim slijepcima, kako se već desetljećima, od završetka rata, od BiH pokušava napraviti oaza propalog otomanskog carstva koje pokušava ustati iz pepela!

Sultan Erdogan radi sve kako bi vratio slavu i moć propalog carstva, čak je zakonski sebi dao ovlasti Sultana koja je neograničena!?

Uz pomoć prostituiranja svjetske politike dobio je u Europi jednu malu oazu zvanu BiH u kojoj polako uvodi svoja “pravila igre” pa šerijat!!!

Osim toga, u BiH su mnogi tajni i manje tajni kampovi u kojima se nalaze snage koje će biti aktivirani kad se osjeti trenutak djelovanja po Europi!

U prilog mu idu i projekti ovih novih “svjetskih gospodara” koji žele izmijeniti krvnu sliku Europe dovodeći te islamiste pod krinkom izbjeglica i migranata!

Mada im cilj nije isti, oni žele svijet pokoriti sebi, a “sultan” opet želi opet pokoriti Europu, čak i više nego prije!!!

Mi Hrvati smo premali da bismo mogli nešto ozbiljno utjecati na ta događanja, poglavito mi Hrvati u BiH.

Ako tome dodamo i činjenicu da je uvijek među nama bilo janjičara i izdajnika, koji su spremni za malo osobne koristi prodati i izdati, i vjeru i naciju, i oca i brata, onda im je uspjeh neupitan!

Još im dodamo i one iz fratarskih redova koji su spremni opet podložiti se “sultanu” i prepustiti im “stado”, a zauzvrat traže tek novu Ahdnamu, i to je to!!!

Dakle, nije nama jedina opasnost ni “sultan” ni njegov šerijat.

Nama su veća opasnost naši janjičari i izdajnici koji bi sve prodali i izdali za neke titule tipa “aga”, “beg”, i slične titule koje bi dobili tom izdajom!

Narod bi izgubio slobodu, mnogi i glavu, a oni bi dobili neki “ugled” koji ne bi imao nikakvu vrijednost.

Oni bi za okupatore bili poturice koje su spremne svoje izdati i prodati, i kao takvi nikad ne bi imali povjerenje “sultana”, samo bi im služili za pranje prljavog veša!

A za nas su bili i ostali janjičari, izdajice i prodane duše!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)