Uzmimo u ruke sudbinu i sreću!

Piše: Ivan Filipović

Sestre i braćo, Hrvatice i Hrvati.

Vidimo li da smo kao narod, pa skoro od kad postojimo, pod tuđim utjecajima, pod tuđom vlašću, pod tuđom čizmom, vječito željni Slobode i Domovine?
Bilo je trenutaka kad bi se ti hrvatski snovi i ostvarili.

Kad bi to trajalo, nekad kraće nekad duže vrijeme, ali bi opet puno lakše nestajali nego su nastajali!!!
Najbolji primjer je današnja situacija, današnje stanje u hrvatskom narodu i u hrvatskoj Domovini.
Dakle, početkom devedesetih je izborena i izvojevana i Domovina i Sloboda.

Plaćena je ogromna cijena, živote su za to položili najbolje kćeri i sinovi, i kad smo konačno mislili da smo ostvarili te stoljetne snove Hrvata za vrlo kratko vrijeme smo vidjeli da smo u zabludi!
Na našu žalost, mnogi od nas još to ne vide!

Dakle, poslije teške i krvave borbe za Slobodu i Domovinu od 1991. do 1995., ni pet godina o završetka te krvave borbe i ostvarenja tog sna mi sve vraćamo na početak.
Mi ono što smo krvlju i životima najboljih među nama platili vraćamo u ruke neprijatelju, vraćamo u ruke onih protiv kojih smo se borili!!!
Vraćamo im svu vlast i sve ovlasti, a mi i dalje živimo u ponižavajućim uvjetima, idemo opet sanjati i maštati o Slobodi i Domovini!

Istina, Domovina još uvijek postoji na papiru, postoji i u granicama, i u mnogim segmentima što državu čini državom, međutim, Domovinom ne upravljaju domoljubi, Domovinom vladaju TUĐE SLUGE!!!
U Domovini odlučuju oni koji su bili protiv Domovine!
A o Slobodi i da ne pričamo, dakle, svu Slobodu uživaju baš oni koji su po svim zakonima, osim hrvatskim, trebali biti po zatvorima ili negdje daleko, ali eto, našom “velikodušnošću” su dobili svu vlast u ovoj napaćenoj Domovini!

Mislim kako je zadnje vrijeme uzeti stvar u svoje ruke!
Ne trebamo se uzdati ni u koga, uzeti stvar u svoje ruke, vratiti Domovinu narodu i uživati u Slobodi koju su najbolje kćeri i sinovi životima platili!!!
Trebamo lustrirati sve one koji su za lustraciju.

Trebamo poništiti sve one Uredbe i Zakone koji su doneseni poslije rata na štetu Hrvata, a na korist onih koji su rušili Hrvatsku!
Treba se suditi i presuditi svima koji su digli ruke na Hrvatsku i Hrvate!

Trebamo prekopati sva grobišta, uraditi DNK analizu svih iskopanih kostura i dostojno pokopati sve pod imenom i prezimenom što bude moguće identificirati!
Dakle, pokopati posmrtne ostatke pod njihovim imenom i prezimenom i jednom za vazda skinuti tu zabranjenu temu s jedne strane, i bič s druge strane!

Zabranjena tema je uvijek bila o tome pričati, a bič ili kandžija je uvijek bila u rukama neprijatelja hrvatskog naroda kojim su nas redovito bičevali upozoravajući nas kako smo mi “genocidan narod” pa su prepune jame i grobnice nekih drugih, a zapravo tamo leže ubijeni Hrvati upravo od tih ruku koje danas drže kandžije!!!
To je jedini način da Hrvatska bude Hrvatska, da Hrvati budu NAROD, ponosan i častan kakav je bio kroz stoljeća!!!

Međutim, za to treba ČVRSTA ODLUKA, ČIST OBRAZ, ČISTA NAMJERA, ČISTO SRCE, pa ako treba opet i malo krvi, ne treba žaliti, ali to se MORA napraviti ako mislimo opstati i kao Narod i zadržati Domovinu, i ostaviti bolju budućnost onima koji dolaze iza nas!!!

Ne napravimo li to, ostat ćemo u povijesti zapamćeni kao generacija koja je imala sve u svojim rukama ali nije znala iskoristi to, ili je sve uradila nakrivo!?

Pa eto, razmislimo dobro dok nam ne bude kasno!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)