Nacional umjesto Slobodne Bosne!!!

Intervju u prvom licu jednine.

 

Piše: Ivan Filipović

 

Pročitah ovih dana intervju Načelnika naše općine na jednom režimskom portalu prenesen iz jednog tjednika koji je u najmanju ruku kontroverzan.

Intervju sam po sebi i nije neka čudna pojava, jer to rade svi, svi žele kroz medije istaknuti sebe, svoj rad, a često pretjeraju u hvaljenju vlastitih “uspjeha” ili kritiziranju drugih za iste stvari!

Čitav intervju je sastavljen od samohvale sebe i svojih projekata i kuđenju Dragana Čovića, kojega treba kuditi, i ne samo kuditi, ali ne ON, ON koji je umanjenica tog istog Čovića u načinu vladanja i trošenja tuđeg novca!!!

Ako je smetnuo s Čovića onda napada i krivi aktualnog gvardijana za stanje oko Doma i spočitava mu kako je Čovićev “plaćenik”, a on je stvorio i oko sebe okupio skupinu plaćenika iz tog istog Reda!!!

Napravio je od njih vlastite janjičare koji za novac koji im on daje iz našeg proračuna laju na sve što se kreće, a ne misli kao oni!!!

Ti janjičari su od njega, iz našeg proračuna dobili milijune po raznim “projektima” i po “zahtjevima”!!!

Kaže kako je sudjelovao u osnivanju HDZ-a, što je točno, i bio je tu sve dok nije vidio kako se rade “neke čudne stvari”!??

A najčudnije stvari su se radile u vrijeme njegove moći u HDZ-u!!!

Bio je nedodirljivi direktor Doma zdravlja Rama kojeg je do oko pola milijuna maraka gubitaka, što je kasnije kao načelnik sve namirio, iz našeg proračuna!!!

Za njegova direktorskog mandata je bila “recept” afera kroz koju je prošla ogromna količina lijekova protiv “ludila” kao da je čitava Rama luda!!!

Za njegova direktorskog mandata je nestala oprema Ratne bolnice, bez traga!!!

Spominje propast HDZ-a dolaskom Čovića za predsjednika, s čim se u potpunosti slažem, i onda nabraja što se sve tada događalo, privatizacija, pljačka tvornica, raznošenje,…

Opet se slažem, ali, nije li on sudjelovao u privatizaciji?

Nije li on okružen kao najbližim suradnicima upravo likovima koji su opljačkali sva ramska poduzeća i tvornice???

Spočitava Čoviću apsolutnu kontrolu nad EPHZHB, a on sam ima apsolutnu kontrolu nad svim javnim ustanovama i poduzećima iz sastava “ramskog holdinga”!!!

Nekako se najviše bavio Domom i fratrima, kao da žali što mu je to izmaklo kontroli?

A on se okružio tim monstrumima u habitu koji žive rastrošničkim životima, gomilajući umjetnine, nove aute, i tim pedofilima čije ljubavnice financira iz našeg proračuna!!!

Ti monstrumi su u njegovom mandatu spičkali milijune iz našeg proračuna, na razne “projekte” i na razvratnički život, čije posljedice i danas plaća na liječenje pedofilskih žrtava, opet iz našeg proračuna!!!

Posebno naglašava preporod Rame u gospodarskom smislu, a usput najavljuje i novi proizvodni pogon.

Pa ako to bude po uzoru na tekstilnu i mliječnu industriju, onda će Rama biti država u državi!!!

Dakle, okomio se na HDZ i Čovića, a u biti on radi isto što i Čović, samo na manjem prostoru i s manjim sredstvima!!!

I on, kao i Čović, križa sve koje ne može kontrolirati, a okrenuo je leđa prvo HDZ-u, sad i Devedestki, a prije svega Rami!!!

Čitajući pažljivo ovaj intervju, uzimajući u obzir novine koje su ga objavile, prateći retoriku pitanja i naglasaka na neke stvari, stiče se dojam da je ovaj intervju stvoren u glavi Priučenog Čovjeka!!!

Kako god, prikazao je Čovića kroz sebe i sebe kroz Čovića, i njegova (ne)djela kroz svoja!

Valjda je napad najbolja obrana???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)