Hoće li nas sviju hapsiti, osim njih???

Hrvati su ugroženiji nego prije višestranačja!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Svjedoci smo redovitog ataka na slobodu i životni prostor Hrvata, posebice u BiH, mada ni u Hrvatskoj nije puno bolje unatoč činjenici da je Hrvatska država Hrvata i da su Hrvati oko 90 % stanovništva Hrvatske!!!

Vratimo se k nama.

Svaki dan niču neke nove podvale Hrvatima koje im žele uzeti Slobodu, jednakopravnost koju nismo ni imali i životni prostor za koji su živote dali naši najbolji kćeri i sinovi!!!

Zadnje plaška koju su nam plasirali je optužnica protiv časnika HV koji su sudjelovali u operaciji Bljesak koja je sama po sebi apsurdna jer Bljesak nije vođen u BiH već u Hrvatskoj!

Ali eto, koga je to briga?

Pa svi ti koji bi trebali štiti interese Hrvata u institucijama BiH su profesionalni Hrvati koji su bili Jugoslaveni i biti će što bude trebalo!!!

Znam odakle dolaze optužnice! Nek' oni plaču mi ćemo slaviti Bljesak i  Oluju!

Svi ti profesionalni Hrvati koji sjede po tim uredima su stari kadrovi partijskog sistema i mnogi i danas idu u Beograd kog poglavice svih udbaša Čolaka po savjete!!!

Dakle, pravosuđe, sigurnost, tužiteljstvo, i još puno toga u rukama drže osobe koje su čak bile i na drugim stranama u ratu, osim aktualnog ministra Pravde BiH koji osim što nije pravnik nema nikakve slobode odlučivanja jer sve kontroliraju ti jugoslaveni ili profesionalni Hrvati!!!

I srpska i muslimanska politika u BiH ide k tome da Hrvate učine nacionalnom manjinom i tako upravljaju, u “RS”-u je to urađeno u ratu, amenovano poslije rata, a u Federaciji se to događa od 2000.!!!

Na žalost, i u Hrvatskoj je na vlasti hrvatsko-srpska koalicija koja je jugoslavenske orijentacije pa ih i ne zanima sudbina nas Hrvata u BiH!

Služimo im, kao i prije, za popravljanje nataliteta i sigurnih ratnika za Hrvatsku, a sve ostalo je čisti kurvaluk!!!

Da hrvatsku politiku u BiH i Hrvatskoj vode istinski hrvati, a ne jugoslaveni i profesionalni Hrvati sve bi to bilo drukčije!

Optužnice bi bile prema onima koji su ubijali Hrvate, a ne Hrvatima koji su se branili!!!

Ali nije, jugoslaveni i profesionalni Hrvati ne vode brigu o Hrvatskoj i Hrvatima. samo o vlastitoj guzici i pljačkanju svega do čega dođu!!!

Narode, Hrvati, naše rješenje je u našim rukama!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)