Neslućene izdaje Rame!!!

Rama se bliži najvećoj kaljuži  i moralnom potonuću od svoga postanka!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Rama, koja je strašan pokolj doživjela 1942. godine od četnika koji su od tada do danas vladali ovim prostorima u suradnji s partizanima kroz KPJ, 1991. je stala na branik i obranila Ramu i zaustavila PONAVLJANJE POVIJEST, već prilično dugo proživljava moralno-političku kalvariju!!!

U Domovinskom ratu smo obranili svoje!

To su životima platili NAJBOLJI MEĐU NAMA!!!

I malo po malo, stvori se “savez” kao i poslije 1945., komunjara i onih drugih ratnih neprijatelja, i evo ubijaju u Rami sve ono što nikome prije nije pošlo za rukom!!!

Ni Turcima, ni Austro-Ugarima, ni kralju, ni komunistima i četnicima u “savezu”!

Ali, rodi “ramska majka” sebi izdajnike, rodi poturice koje su gore od Turaka!!!

Ovo forsiranje i nametanje Tvrtka kao nečega što bi Rami trebalo biti “sveto” ili obavezno, neodoljivo podsjeća na vremena okupacije ovih prostora od strane Turaka!

Tada su neki članovi tada plemićke ramske obitelji Kopčić koji su imali i svoj grb, promijenili i vjeru i naciju kako bi zadržali posjed i “ugled”!!!

U mnogim zlodjelima nad do jučer svojim narodom su se posebno isticali i dokazivali tako da su bili okrutniji od Turaka!!!

Kulminacija njihova podaništva i dokazivanja onima kojima su pristupili je to da jedan od njih ubio Divu Grabovčevu, Katolkinju i Hrvaticu koja je odbila Tahirbega Kopčića, samo i jedino zbog vjere i nacije!!!

Na žalost, i danas smo svjedoci tih novih “kopčića” koji gaze i pljuju sve svetinje svojih predaka, a podali se nekim novim ideologijama koji nemaju nikakve veze s Ramom!!!

Zapravo, njihova jedina vrijednost i “svetinja” je novac koji nemilosrdno pljačkaju od napaćenog naroda Rame!!!

 

Fotografija naslovnice: Radio Rama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)