Jugo siročad lete iznad Zagreba!!!

Jugo siročad već dugo kruže iznad Zagreba pa i iznad čitave Hrvatske, i vrebaju trenutak nepažnje Hrvata da se spuste i zabiju svoje oštre kandže u tkivo i srce Zagreba, Hrvatske i Hrvata!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Od 1945. godine kad su partizansko-četničke horde ujahale u Zagreb i očistili ga od Hrvata, od Zagrepčana, Zagrebu pa i čitavoj Hrvatskoj nema providna dana!!!

Sve vrijeme su u Zagreb dolazili razni dušmani po raznim osnovama, a najčešće kadrovskom, i zauzimale sve pore koje život znače!!!

Pritom su uzimali Hrvatice koje su im rađale potomke koji nikad nisu prihvatili Hrvatsku jer su tako odgajani od očeva, a majke, pa one su bile “sretne i zadovoljne” što su si našle činovnike i službenike koji su im omogućili lagodan život!!!

A nacija, a vjera, koga briga???

Eto, takvi i danas haraju i Zagrebom i Hrvatskom!!!

Još ako tome dodamo činjenicu da je Zagreb dugo, dugo bio sigurno utočište i baza potrošenih obavještajaca iz svih krajeva bivše države, stanje je zabrinjavajuće!!!

Tamo su završavali i mnogi Ramljaci iz tog miljea!!!

Neki su otišli prije rata!

Neki u ratu!

A neki poslije rata!

Uglavnom, svi su zbrinuti i sigurni!!!

Ipak, puno je više onih pravih Ramljaka u Zagrebu, i nadat je se APSOLUTNOJ MOBILIZACIJI, a to su Ramljaci znali kad je trebalo!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)