Bleiburg, sjeme koje će uvijek rađati!!!

Danas se obilježava Bleiburg.

 

Piše: Ivan Filipović

 

S tog mjesta je počelo najveće stradanje Hrvata u burnoj povijesti, svibanj je 1945.!!!

desetljećima poslije bilo je svega, hapšenja, progona, pa i ubojstava onih koji su radili na tome da se Bleiburg ne zaboravi!

Išli su Hrvati tamo sve do prije godinu dvije.

Nekim čudnim političkim igrama, ja bih čak rekao i političko-mafijaškim igrama, jer u pitanju je politička mafija koja nikad nije dobila izborni legitimitet, zabraniše okupljanje Hrvata na Bleiburgu i odavanje počasti pobijenim Hrvatima čija je polazna točka kalvarije upravo Bleiburg i čiji su KRIŽNI PUTOVI počeli s ovog mjesta!!!

Dakle, u tu zabranu su uključene neke čudne političke grupacije iz Europe koje sebe nazivaju “zelenima”, a u biti su crveniji i od okorjelih komunista!!!

Takvi su u Austriji zabranili okupljanje Hrvata u Bleiburgu, jer oni su u vlasi u Austriji u koaliciji s “demokršćanima”, i oni su, zanimljivo, natjerali te “demokršćane” da to prihvate!!??

Međutim, strašnije od toga je činjenica da se slično događa i u Hrvatskoj!

Dakle, iste snage preuzimaju Hrvatsku, u suradnji s “hrvatskim demo(n)kršćanima”!!!

Sutra je dan kad se te snage spremaju zauzeti Zagreb kao i njihovi preci 1945.!

Poslije zauzimanja Zagreba u svibnju 1945. znamo rezultate, Zagreb leži na kostima onih koje su “osloboditelji” riješili života i materijalnih sredstava!!!

Poslije eventualnog zauzimanja Zagreba u svibnju 2021. vrlo brzo će se saznati rezultati.

Iskreno se bojim da bi ti rezultati mogli biti kobni za hrvatski narod!!!

Međutim, mi po tko zna koji put pokazujemo da smo mi jedini narod na svijetu koji dozvoljava da ga ista guja, iz iste rupe ujeda više puta!!!

Dakle, u Hrvatskoj bujaju snage istih ideologija i istih “moralnih vrijednosti” kao i te što su zabranile okupljanje na Bleiburgu!!!

One čak i financiraju ove svoje hrvatske kolege kako bi preuzeli, prvo Zagreb, a onda postupno i čitavu Hrvatsku, i napravili od nje jednu svoju ispostavu u kojoj će vrijediti ti njihovi “zakoni bluda i nemorala”, i koji će ubiti sve nacionalno i sve ono za što su stoljećima ginuli najbolje kćeri i sinovi hrvatski!!!

Sestre i braćo, Hrvatice i Hrvati, naši preci nisu imali mogućnost spasiti se na Bleiburgu jer su na prevaru razoružani i takvi predani neprijatelju koji ih je kukavički poubijao!!!

Ali, vi danas, poglavito vi u Zagrebu, imate mogućnost zaustaviti te snage da učine isto, možda ne ubiju, ali raseliti hoće sigurno!!!

Vaša je sudbina u vašim rukama!!!

Onima koji su od današnjeg dana 1945. godine ubijeni samo zato što su bili Hrvati, jer komunisti su rekli “Hrvati moraju umrijeti da bi Jugoslavija živjela”, pokoj vječni i HVALA na žrtvi!

A onima koji sutra odlučuju o svojim sudbinama i sudbinama svoje djece koja nemaju pravo glasa poruka, PAMET U GLAVU!!!

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba, spomenik i tekst

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)