Lešinari nad mrtvim Bandićem!!!

Ni jedna vrsta na svijetu ne može biti gora svojoj vrsti od ljudske, to se pokazalo bezbroj puta, a napose sad nad mrtvim Milanom Bandićem!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Nisam mogao vjerovati da ću ja morati stati u zaštitu Milana Bandića, onog istog Milana Bandića s kojim se skoro ni u čemu nisam slagao!!!

Ali eto, taj isti Milan Bandić je umro, pokoj mu duši, neka mu Bog sudi po svojoj dobroti.

Žalosno je i krajnje licemjerno slušati, gledati i čitati oglašavanje tih sitnih duša, tih skorojevića koji su puno koristi imali od tog istog Milana Bandića!!!

Dakle, Milan Bandić je pomogao mnogima, poglavito u Zagrebu, a poglavito tim “zagrepčanima” koji ne mogu smisliti ništa hrvatsko, a takvih je, na žalost, prepun Zagreb, od jugoslavensko-srpsko-ciganske do ne znam koji vrsta protivnika Hrvata!!!

Upravo takvima je Milan Bandić najviše pogodovao i valjao, takvi su imali ogromne koristi od njega!

I pogledajte danas, upravo oni se nabacuju drvljem i kamenjem na mrtvog Milana Bandića!

Za njegova života su mu virili iz analnog otvora, neki nisu ni virili, bili su duboko unutra, ali eto, Milan je umro, više im ne treba, sad ga mogu pljuvati i već tražiti neki novi analni otvor gdje će se uvući i gdje će uživati!!!

Sramota je to za ljudsku vrstu!!!

Milan Bandić je bio jedan tipičan Hrvat karijerista, bio je spreman žrtvovati sve za karijeru!

Ni prvi ni zadnji takav Hrvat, na našu žalost prepuna je Hrvatska baš takvih Hrvata!

I onda, kad taj Milan koji je suvereno vladao više od dva desetljeća Zagrebom, što nikad nitko ni prije ni poslije nije uspio, i kao što rekoh najviše je pogodovao baš onima koji su najviše blatili Hrvate i Hrvatsku, i danas takvi pucaju po njemu mrtvom!!!

Upravo na primjeru Milana Bandića se očituje ona stara, ” ne boj se onoga koga ne poznaješ i kojemu nisi ništa dobroga učinio, boj se onoga kome si pomagao više puta, jer takvi će ti zabiti nož u leđa”!!!

Milane, počivaj u miru Božjem, a ovi tvoji jugo-srpsko-cigansko-mafijaški ISPRDCI koje si obilato pomagao, a neki i politički stvorio i održavao na životu, rigaju po mrtvom tebi sve najgore, a zapravo ti njihovi postupci kazuju o njima samima tko su i što su!

To su obični bezlični jadnici koji su virili iz tvog analnog otvora, i sad čekaju nekog sljedećeg “Milana Bandića” kojemu će ući u analni otvor i sretno i zadovoljno uživati u njemu!

Oni jedni tako mogu uspijevati, u tuđim analnim otvorima!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)