Naše dektive”!!!

Jeslu li “naše dektive” zadužene samo za progon “naših matana” ili im je zadaća i zaštiti domaći svijet???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Kao što se Matanova “dektiva” bavila samo Matanom zanemarujući ostale slične Matanu, tako su i ove “naše ratne dektive” svoju pozornost usmjerili na “matane ovog vremena”!!!

Te” dektive” su puno zla nanijeli onima u čijemu sustavu su radili!!!

Mnogi su u zatvoru, između ostalog, i zbog tih “dektiva” i njihovih “izvješća” koje su prodavali “drugoj strani”, i mnogima su optužnice nad glavom zbog istih “faktora”!!!

Može li se očekivati od tih obavještajaca, ratnih obavještajaca, iz naše brigade da onako zdušno kao što su dilali popise i izvješća na sve strane, od neprijatelja do novinara, može li se od njih očekivati da tako zdušno porade na nekim scenarijima za fil ili filmove o obrani Rame?

Ako ne sve u jednom filmu, onda barem bitku po bitku?

Ako su imali “smisla, duše i muda” praviti onakva glupa izvješća prema ” svojim pretpostavljenima”  zbog kojih danas mnogi Ramljaci ne smiju doći u Ramu, onda bi bilo logično očekivati od tih “stručnjaka” da naprave neke scenarije za filmove o obrani Rame!!??

No, ako je suditi po tim “dektivama” njihov je posao pratiti “domaće matane” svejedno što im čitav niz raznih “matana” prolazi mimo njih bez straha od djelovanja tih “dektiva”!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)