Kad guzica zamjeni obraz!!!

Jesmo li mi Hrvati toliko prokleti da sve što volimo razapnemo, uništimo???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Kad smo mi Hrvati u pitanju ne znam što nam bolje stoji, tvrdanja da smo ponosan narod, ili tvrdnja da smo glup narod???

Činjenicama i djelima smo pokazali da smo zaista ponosan narod, poglavito smo to dokazali u Domovinskom ratu, ratu kojega smo dobili ali smo ostali bez Domovine, tu smo pokazali svima , i domaćim i stranim moćnicima da smo zaista ponosan narod koji je za svoju Slobodu Spreman i život dati!!!

I onda stane rat, nestane ponosa, i onda na scenu stupe te naše gluposti!

Pa tako, dok su ponosni Hrvati ratovali i branili Dom, oni iz redova našeg naroda koji su “u sto vira, za sto lira”, oni su odradili odličan posao u pripremi terena za preuzimanje i vlasti i svega što život čini životom!!!

Dakle, dok su ponosni Hrvati ratovali ti lešinari su zauzeli, privatizirali, opljačkali i postali vlasnici svega pa i naše Slobode!!!

Dok su ponosni Hrvati ratovali oni su sebi pripremali pozicije i položaje za novi politički ustroj države!

I onda, kad stane rat jednostavno ti ponosni Hrvati nestanu sa scene, povuku se, i onda se pojave ti “u sto vira, za sto lira” i preuzmu sve, tako da sve što je ključno drže u svojim rukama, ZAUZELI SU SVE!!!

A ponosni Hrvati, ratnici su se povukli, otišli su na razne strane i na razne načine osiguravaju svojim obiteljima ono najosnovnije za život, kruha i ruha!!!

Međutim, kod ova druga dva naroda se ne bi reklo da je tako.

Poglavito u Muslimana, kod njih se ratnici pitaju, znače nešto, pa i oni psi rata, oni su tu ujedinili snage i tako funkcioniraju na štetu Hrvata!!!

Kod njih ćeš naći na različitim važnim pozicijama, od člana predsjedništva, čak dva, preko ministara, savjetnika, direktora raznih Agencija, poglavito sigurnosnih, tužitelja, na svim pozicijama koje državu čine državom oni imaju ljude iz tara, od povjerenja, zapovjednike,…!!!

Tamo su razni cikotići, tigrovi, osmice,…., koji su odgovorni za smrt puno Hrvata, od generala Šantića, bugojanske skupine, Joze Leutara, povratnika u Središnju Bosnu, u Konjic,…

A kod nas Hrvata sve naopako!

Ratnici i oni koji su zaslužni za Slobodu su ili u progonstvu, ili u zatvorima!!??

Naši najbolji preživjeli sinovi moraju bježati da ne bi bili zatvoreni!!!

Zašto???

Pa upravo zato da bi ovi psi rata i lešinari mogli vladati!!!

Oni su zahvaljujući tim “u sto vira, za sto lira” i lešinarima tamo gdje jesu, jer da su oni tu ovi što vladaju ne bi imali što tražiti!!!

I onda se s pravom postavlja pitanje, što nama vrijedi ratovati, izginu nam najbolji kćeri i sinovi, napravimo sve što ratnik treba napraviti, i onda predaš u ruke ONO ZBOG ČEGA SI RATOVAO, onima zbog kojih i protiv kojih si ratovao???

Pitanje svih pitanja je, imamo li mi Hrvati više smisla uopće ratovati za svoju Slobodu i za Domovinu, jer činjenica je da i ovdje i gore, svoju i Slobodu i Domovinu predajemo u ruke svojim dušmanima???

Pa čemu onda gubiti NAJBOLJE???

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)