Hrvatski narode, dobrodošao u 1945. godinu

Iako je kalendarski 2021. godina tek počela, u stvarnosti kao da smo u vremenu 1945. godine!
Znamo tko želi znati, a za one koji ne znaju da ponovim, te 1945. godine hrvatski narod je proživio možda i najveću tragediju u svojoj povijesti.
Neprijatelji Hrvatske su očistili Hrvatsku od Hrvata!

Ogroman dio Hrvata je stradao, ubijen na Križnom putu od Bleiburga do Grčke!
Dobar dio je natjeran na bijeg jer su jedino tako mogli sačuvati goli život!

Od onih što su preživjeli i ostali u Domovini dio je pod raznim pritiscima primoran na “uklapanje” u sistem i kao takvi su sačuvali živote, ali i pravo na rad!
Jedan dio tih preostalih, a poglavito žene, su velikosrpskom politikom završavali u miješanim brakovima iz kojih je nastala ta nova nacija, Jugoslaveni, čiji potomci i danas vladaju Hrvatskom, ali i sudbinama hrvatskog naroda, a prethodno ju dobro opljačkali!!!

Te 1945. godine su neprijatelji Hrvatske i Hrvata, partizani i četnici, obukli “pobjedničke odore”, i odradili maksimalno ubojstva, progon, pljačku i uništenje Hrvata i Hrvatske!!!
I to su sustavno radili više od pola stoljeća.

Onda su došle devedesete, opet Hrvati u borbi za Slobodu i Domovinu, opet velike žrtve, velika ubojstva, velika razaranja, velika silovanja, ali na kraju su Hrvati izišli pobjednici ostvarivši tisućljetni san, Slobodu i Domovinu!

Dok su Hrvati ginuli za Slobodu, za Domovinu, potomci onih “pobjednika iz 1845.” su preuzeli apsolutnu kontrolu u Hrvatskoj nad svime onim od čega se živi!!!
Za kratko vrijeme su preuzeli i političku kontrolu.

Opet iste snage kao i 1945., petokraka i kokarda, koje nisu mogli poraziti Hrvate, presvukli su odore i “mirnim putem” preuzeli i političku vlast nad Hrvatima!!!
Sve je isto osim Bleiburga.

Nisu nas skupili na slično polje nego lagano i tiho nas opet TAMANE, ili nas tjeraju da se sami TAMANIMO!
Uzeli su nam Domovinu!
Uzeli su nam Slobodu!

Ratnike koji su izborili Slobodu, zatvaraju, sude, doveli na margine, proglašavaju teroristima, tjeraju na samoubojstva,…, a neprijatelji Hrvatske protiv kojih se ginulo su apsolutni vladari nad Hrvatskom i Hrvatima!!!

Vraćaju apsolutnu kontrolu čak i nad govorom!

Čak ni izbori više nemaju smisla, isti su kao i oni prije, što god birali vladaju oni koji su određeni!!!

Od Rame, preko BiH sve do Zagreba, sudbinu Hrvata drže i kroje iste snage, ratni neprijatelji u suradnji s dezerterima i ratnim profiterima!!!
E moj narode!

Pitanje je jesmo li bolje i zaslužili?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)