DNO DNA HRVATSKIH VLASTODRŽACA!!!

DNO DNA  svake obitelji je kad potomak te obitelji pljune na svoje pretke koji su mu ostavili i omogućili sve!

DNO DNA svake države i naroda je kad vlast te države i tog naroda pljune na one koji su stvarali tu državu i branili taj narod!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

A hrvatski vlastodršci po tko zna koji put pokazali svoje pravo lice, a ono je LICE BEZLIČJA koje ne poznaje nikakve vrijednosti osim U SE; NA SE I PODASE!!!

Na pokopu Tomislava Merčepa se pokazalo kakvi su ljudi oni koji trenutačno obnašaju ulogu vlastodržaca u Hrvatskoj, a pokazali su da su LJUDSKO DNO!!!

Uz to su pokazali da njih ne zanima onaj tko je stao na branik Domovine, onaj tko je organizirao obranu, onaj tko je krvario za Domovinu!!!

Odbili su Merčepu POČASNU PALJBU, njemu koji je ČASNO PALIO dok su ovi jadnici bili po mišjim rupama krijući se po sigurnim mjestima uz DIJAGNOZE ili bez njih!!!

Pitate se kako je to moguće u državi koja je tek prije nešto više od dvadesetak godina izišla iz rata?

Pa moguće je stoga što su državu preuzele snage koje su dezertirale od obrane, s dijagnozama i bez, još POJAČANI onima protiv kojih je Merčep i ostali ratnici vodili direktne borbe po okupiranim dijelovima Hrvatske!!!

Ne čude me ti vlastodršci, jer njih nije zanimala Domovina, njima je bilo svejedno tko će pobijediti, oni su za svaku opciju spremni, ali čudi NAROD, čude Hrvati koji već desetljećima sve ovo gleda, podnosi i pokorno šuti!!??

Matoš je živio prije stotinjak godina, pisao je kao da je živio u naše vrijeme, pa tako napisa stih koji se u potpunosti poklapa s SLUČAJEM MERČEP:

” Tu leži div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam”!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)