Dodik i Izetbegović, isto misle Hrvatima!!!

Dodik i Izetbegović  jednako je Srbi i Muslimani u BiH, i jedni i drugi prema Hrvatima imaju politiku “spaljene zemlje”!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Princip je, protjeraj, očisti i budi gazda!!!

Čak idu toliko prozirno da je jasno svima osim onima koji bi po vokaciji morali biti ti koji vode brigu o Hrvatima u BiH i štite njihove interese!!!

Dodik se nameće kao “prijatelj” Hrvatima u Federaciji koji u medijskom ratu sa Muslimanima “upozorava” na agresivan odnos Muslimana prema Hrvatima u Federaciji, što je točno!

Međutim, on i politika koja dominira tim entitetom je očistila taj entitet od Hrvata, ali temeljito očistila!!!

Ponižava ono malo što ih je ostalo!

Ponižava duhovne pastire tog protjeranog naroda, a prije toga je neke od njih “odlikovao”!!??

Nije čudno od Dodika i svih njegovih prethodnika, to im je “poslanje”!

Čudno je od naših predstavnika koji to ili ne vide ili svjesno sudjeluju u svemu tome!??

U Federaciji isto, dio muslimanskih političara upire prstom u Dodika i njegov entitet ukazujući na etničko čišćenje Hrvata i Muslimana, a oni isto to rade Hrvatima u Federaciji, tamo gdje god mogu!!!

Drugi dio muslimanske politike je zagovornik “građanskog” uređenja BiH, ma što to značilo!??

Ali, ne rade oni to iz uvjerenja već iz potrebe, jer su oni miješani sa Muslimanima i stvaraju jednu novu generaciju koja nastaje iz te mješavine i koja nema nacionalni status pa im ga roditelji žele stvoriti stvaranjem tog “građanskog” statusa koji bi po njima trebao biti nadnacionalan!!!

Ne prihvaćajući činjenicu da je takvo što postojalo u bivšoj državi, zvali ga “bratstvo i jedinstvo”, i čuvali ga milicijom i “JNA”,i unatoč svemu nestalo u krvi!!!

Dakle zaključak: i Dodik i Izetbegović, i R.S. i Federacija isto misle i isto rade Hrvatima u BiH, i žele “svoj” životni prostor očistiti od Hrvata!!!

Unatoč njihovoj slozi, bez Hrvata je to nemoguće, ali mene je strah nas!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)