Čudni ljudi, čudnih vrijednosti!!!

Čudni ljudi, čudnog imena, a ja bih još dodao još čudnijega “ponosa i obraza”!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Moram postaviti neka pitanja nekim ljudima koje sa izuzetno cijenio, a svojim postupcima me natjeraše da ih ovo pitam!!!

Pitanje za Marka Perkovića Thompsona.

U predizborno vrijeme ste se oglasili na svome profilu i pozvali ste Hrvate da ne glasuju, da ne daju potporu, pa ste nabrajali: onima koji su pobjegli, onima koji se nisu borili,…

Lijepo od vas Marko, ali ste mogli i morali biti izravniji, mogli ste reći točno imenom i prezimenom na koga mislite, jeste li mislili na vašega kuma Miroslava Škoru kad ste govorili o onima što su pobjegli, ili ste mislili na Anderja Plenkovića???

Ako ste mislili da daju svoj glas ratnicima jeste li mislili na generala Željka Glasnovića, na generala Željka Sačića, ili ste mislili na generala Miljenka Filipovića i generala Tomu Medveda???

Morali ste biti izravniji!!!

Na kraju krajeva pitanje za vas Marko, jesu li Vaši ciljevi ostvareni?

Jeste li zadovoljni stanjem kad hrvatsku vlast čine i u njoj odlučuju likovi poput Milorada Pupovca, Furia Radina, Kajtazija i sličnih?

Furio Radin je čovjek koji identitet mijenja po potrebi, po rođenju Srbin, po potrebi Talijan,…, ili Milorad Pupovac koji je ortodoksni četnik, veliko-srbin, jugoslaven i sve osim političkog Hrvata, a o Cigi da ne govorimo!!!

Ako je to bio Vaš cilj, cilj Vam je ostvaren!!!

Drugo pitanje za generale Filipovića i Medveda.

Gospodo generali, jeste vi Vi zadovoljili svoje političke potrebe?

Jeste li Vi zadovoljni ishodom izbornih rezultata i ishodom formiranja vlasti u kojoj će vam vedriti i oblačiti Milorad Pupovac, čija su dva brata bila direktni sudionici s puškama u rukama u ratu protiv vas, a on sam je bio peta kolona i radio je  ogromnu štetu Hrvatskoj i Hrvatima, uz njega još  Furio Radin, Veljko Kajtazi i slični?

Dakle, ako ste Vi kao ratnici zadovoljni takvom vlašću i takvom koalicijom svaka vam čast, čestitam, ali to nije ONO u očima nas običnih malih Hrvata koji smo uzeli puške u ruke od prvog do zadnjeg dana i nismo dobili ni činove, ni odličja, ni mirovine, i nije nam to bio cilj!!!

Ako je to vaš cilj onda nam nisu iste vrijednosti, ni slične, volio bih odgovor na to pitanje?

Ili, ako niste zadovoljni s tim, ako je to protivno vašoj volji i vrijednostima, onda pokažite svoj ponos i dostojanstvo i recite Plenkoviću da to ne može tako, da nema vašu potporu u pravljenju vlasti s Miloradom Pupovcom, nego ga nagovorite  da pravi vlast s Hrvatima, HRVATSKIM DOMOLJUBIMA, i da mu prioritet budu Hrvati i Domovina, a ne nacionalne manjine na koje se stalno poziva, a koje nigdje u svijetu nemaju takve privilegije kao ovi u Hrvatskoj!!!

Još pitanje za Antu Deura.

Ante, niste davno govorili da je Milorad Pupovac najveće zlo za Hrvatsku, a napose za Srbe u Hrvatskoj te da je klasični “etno biznismen”.

Smatrate li to još uvijek?

Ili se Pupovac drastično promijenio na bolje, ili ste Vi izgubili VRIJEDNOSTI koje priliče jednom časnom ratniku???

Ili pokažite vaše pravo lice, ili vam je to pravo lice!

Ako vam je to pravo lice onda oprosti nam Bože što smo vam vjerovali???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)