Dizanje ruke na sebe!!!

Dizanje ruke na sebe zove se samoubojstvo, i ono je postalo “trend” među HRVATSKIM DRAGOVOLJCIMA I BRANITELJIMA, a poslije onoga rata nikad nitko nije čuo da se ijedan “antifašist” ubio!!??

 

Piše: Ivan Filipović

 

Svjedoci smo čestih, skoro svakodnevnih slučajeva kad ratnici dignu ruku na sebe!

Vjerujem da je to teška odluka.

Znajući da su ti ljudi bili spremni na sve, da su svoje živote stavili na branik Domovine, treba zamisliti kakva ih je muka i nevolja natjerala na takav čin!!!

Moja poruka svim braniteljima, poglavito onima koji razmišljaju o takvome činu je jasna i nedvosmislena, BRAĆO PO ORUŽJU, PRIJATELJI DRAGI, NE DIŽITE RUKU NA SEBE, NE DIŽITE JU NI U KOJEM SLUČAJU JER VI STE VRIJEDNOST KOJA JE STVORILA DOMOVINU, KOJA JE OBRANILA DOMOVINU I KOJA JE OSLOBODILA DOMOVINU!!!

Ako već dođete u situaciju da morate dignuti ruku, onda ju dignite na one štetočine koji uništavaju Domovinu, koji uništavaju Slobodu i koji su u konačnici krivi za vaše-naše ovakvo stanje!!!

Dakle još jedanput, poruka glasi, NE DIŽITE RUKU NA SEBE, NE DIŽITE RUKU NA ONE KOJI SU STVORILI Domovinu, ne dižite ju nikako, ali ako već morate onda dižite na one štetočine koji ju uništavaju!!!

A pitanje za vlastodršce, korona vas je natjerala da formirate “Krizni stožer”, koji i nije baš nešto odradio, a skoro svakodnevna samoubojstva i umiranja ratnika u najboljim godinama nije vam dalo razloga za formiranje Stožera za prevenciju i sprječavanje tih pojava???

Ili je to vaša strategija za ponovno “bratstvo i jedinstvo”???

Neka su poubijaju i pomru ratnici i vama je put čist za “stare ljubavi”!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)