“Kad se hijene bez muda i časti glođu oko komada vlasti”!

Posudio sam citat iz jedne pjesme koji doslovno opisuje ovo naše političko podneblje.

 

Piše: Ivan Filipović

 

Vlastodršci Rame su odavno izgubili kompas, ali oni i dalje idu prema svome zacrtanom cilju, njihov zacrtani cilj je, što više bogatstva zgrnuti sebi, što više Ramljaka, Hrvata raseliti, i to im prilično dobro ide!!!

Dokle je to nisko palo svjedočimo svaki dan, “veliki vođa” umjesto da stane pred Istinu, pa i da se brani tamo gdje se treba braniti ali i da iznese činjenice, ako ih ima, on plaća nekoliko bezličnih likova koji se i imena svoga stide pa se kriju iza “uredništvo“, on ih je dobro “naoružao“, čak im je avijaciju nabavio pa rade česte “desante“, dobro ih i plaća, i oni su mu dežurni perači savjesti!!!

Ali, kad je nešto jako prljavo to je teško oprati, unatoč svim sustavima pranja koje su organizirali i koje pere u njihovu korist sva, a naročito novac, ne mogu im oprati prljav obraz i prljavu savjest, takav deterdžent još nije izmišljen, i takva perilica još nije napravljena!!!

Jadno je da jadnije biti ne može da tamo u tome plaćeničkom glasilu kojeg neki zovu “romski vjesnik”, i ime mu u potpunosti pristaje, vedre i oblače dvije osobe koje se kriju iza “uredništvo”, a zapravo tamo su “mlada partijašica” i “lažni profesor”!!!

Kakav je problem napisati istinu i potpisati se?

Nikakav, za sve normalne ljude koji se bave novinarstvom.

Ali, njihov vrhunac je preuzimanje tekstova i stavljanje “uredništvo”!!!

Dno dna je kad zovu Slobodnu Bosnu i njezina Urednika Senada Avdića u pomoć, da prekopa arhivu i nađe pismo koje sam ja prije nekoliko godina posla Provincijalu Bosne Srebrene, to sam pismo napisao, potpisao se i poslao ga Provincijalu na adresu, poštom!!!

Sve što sam napisao, opet bih, opet potpisujem sve napisano!

Hoćete li imena ovih nabrojanih?

Hoćete li materijalne dokaze?

Hoćete li snimke???

Što hoćete, recite?

Lako za mene, ali me brine Provincijal!??

Dakle, ukoliko Provincijal nije osobno dostavio to pismo Slobodnoj Bosni i Senadu Avdiću, onda je sasvim sigurno to uradio netko iz njegova okruženja!!!

E pa, gospodine Provincijalu, ako osobno ne stojite iza toga onda Vas upozoravam da ste okruženi UDBOM, i to onom starom UDBOM koja od poslije 1945. kontolira tu Vašu Provinciju, na žalost, ni danas nije ništa bolje!!!

Grdno se varaju oni koji misle mene izblamirati tim pismom, kažem i ponavljam, ja sam to pismo napisao, potpisao i stojim iza svake napisane riječi, ina vašu žalost , biti će toga još, tek je počelo!!!

Evo, objavljujem to pismo neka svi vide o čemu se radi.

Gospodine Provincijalu.

Obraćam Vam se ka vjernik, katolik, Hrvat koji živi gdje Vaši redovnici obnašaju pastoralnu službu, a koji nije zadovoljen stanjem u Redu na čijem ste čelu.

S obzirom da živim u mjestu gdje Vaš Red i redovnici obnašaju dužnost misnika i onih koji brinu o duhovnom zdravlju hrvatskog, katoličkog, vjerničkog puka, a po mome sudu, kao i po sudu mnogih vjernika koji nisu zadovoljni ali šute i trpe, to ne rade kako treba, neki.

Naime, poznato Vam je da Vašem Redu, između većine istinskih fratara, postoji i manjina onih koji to nisu.

U tu skupinu spadaju sve te vrste, od pedofila do onih koje zanima samo novac i moć, u nekim slučajevima se poklapaju i pedofili i lovatori!

Istina, oni nisu brojni, ali su dobro raspoređeni i glasni u nastupima!!!

Na našu žalost, među tima ima i jedan broj Ramljaka!

Među njima su fratri s djecom, pedofili, bogataši, protjerani kriminalci, i svi oni koji su proizvodi i zarobljenici moći i novca!!!

Siguran sam da je vrijeme da odvojite žito od kukolja!!!

Jedni su sigurni kako im nitko ništa ne može jer fali fratara?

Pa bolje nemati fratara nego ih imati onakvi kao oni!!!

Oni se prodaju i podaju svakome tko im ponudi novac i moć!

Provincijalu, uvjeren sa da ste čovjek koji voli svoj narod i svoje vjernike, te Vas stoga molim, učinite nešto, dok nije kasno!!!

Ovakvi “fratri” će otjerati i ono malo Hrvata, katolika, vjernika, što je ostalo!

Nadam se da ćete uraditi nešto na zaustavljanju te njihove samovolje i nemorala!!!

U tom duhu Vam iskreno zahvaljujem i kao vjernik – grešnik se nadam boljitku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)