Partijsko-obavještajna siročad!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Kad se partijsko-obavještajna siročad čija je “majka” umrla 1990. godine dočepaju tuđe majke koja ih prihvati kao svoje, kao rođene, tu oni pokažu svoje pravo lice.

Dakle, onog trenutka kad ih je ta tuđa majka koju oni niti su voljeli, niti su željeli, niti su je mogli smisliti, kad ih prihvati kao svoju djecu, kao rođene, ponudi im sve što i svojoj djeci, pa i više, tu dobrotu oni zlorabe na najgori mogući način!

U tom procesu prilagođavanja “novoj majci” i navikavanja na “njezino mlijeko”, to u negativnom kontekstu najbolje osjete Rođena djeca te Majke koja je njih prihvatila, koja je prihvatila tu “siročad”.

Pa tako recimo, ta prihvaćena “siročad” izguraju Majčinu djecu iz njezina krila!

Ta siročad odbiju Majčinu djecu od Majčine sise koja ih je hranila do njihova dolaska!

Ta siročad se toliko udomaće da čak rođenu Majčinu djecu progone na najbrutalniji način!!!

Tjeraju ih iz vlastitog Doma!

Tjeraju ih iz “majčina krila”!

Otimaju im majčinu sisu iz usta koja ih je hranila i othranila, i oni to sve sebi prisvoje, ali ne prihvate oni Majku kao Majku, nego prihvate samo to udomljenje, to što im majka pruža, dom, hranu i sigurnost!!!

To prihvaćaju i to koriste maksimalno, a Majku kao Majku nikad nisu prihvatili i još uvijek žale za tom svojom “majkom” koja im je umrla devedesete godine prošlog stoljeća!

Dakle, oni ne obnavljaju i ne čuvaju majčin Dom kao svoj, oni to tek koriste onako maćehinski i bez trunke ljubavi, tek da im posluži i da ih zaštiti od vanjskih faktora!

Tu “majčinu sisu” koja ih hrani, ne postupaju s njom nježno i sa zahvalnošću jer ih ona održava na životu, ona ih hrani, ne, oni to grizu, oni odgrizaju tu “majčinu sisu”, grizu kao najkrvoločnije zvijeri, kidaju, jer njima je svejedno hoće li se oni nahraniti MAJČINIM MLIJEKOM ili MAJČINIM MESOM!!!

U jedno trenutku prema toj Majci koja ih je prihvatila kao rođene, postaju KANIBALI!!!

Eto, to je prokletstvo te partijsko- obavještajne i ahdnamaške siročadi koja se nikad nisu i neće pomiriti sa smrću njihove majke.

Nikad neće prihvatiti topli dom, topli kruh, topli zagrljaj Majke koja ih je prihvatila kao rođene!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)