Lopovi i pedofili u mantijama!!!

Otvorena pitanja za odgovorne i nadređene!
Ima li kraja ovome?

Piše: Ivan Filipović

Ima li kraja ovome, i što je nama vjernicima činiti?
Pitam Vas oci; kardinali, provincijali, papa, što nam je činiti?
Jesmo li primorani i osuđeni i dalje dolaziti u crkve i slušati mise koje nam predvode lopovi, kriminalci, pljačkaši koji su protjerani iz svojih župa zbog svega navedenoga?
Jesmo li primorani i osuđeni dolaziti na mise i slušati propovijedi pedofila u habitu koji će nam držati predavanje o moralu, a po završetku mise, i obično nedjeljom oko ponoći, ići u lov na našu djecu, maloljetnu žensku djecu, a neki možda čak i mušku?
jeli Vi kao odgovorni ljudi prije svega, zatim kao posrednici između Boga i vjernika, jeli Vi zaista to ne vidite, ili se samo pravite da ne vidite?
Ili, možda, imate dobar razlog da to ne vidite?
Nisu li možda ti kriminalci, ti protjerani, ti pedofili spoznali nešto slično o Vama pa Vas drže u šahu tako da oni mogu komotno raditi to što rade?
Ako je to tako, mi vjernici ili barem dio nas to ne mora, nas ništa ne obvezuje da štitimo kriminalce, da štitimo protjerane, da “uhljebljujemo” takve, a još manje nas išta obvezuje da gledamo i trpimo pedofile!!!
Čak što više, ništa nas neće spriječiti da mi vjernici, mi roditelji, dok uzalud čekamo Vaše reakcije, sami poduzmemo neke stvari protiv tih i takvih kriminalaca i pedofila!!!
A Vas kao njihove nadređene molimo i pozivamo, UČINITE NEŠTO I SPASITE NAROD OD TIH ZLOTVORA, dok ne bude kasno!!!
MOLIMO VAS!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)