Duše kmetova!

Kmetske duše, hrvatske politike, kulture, novinarstva, obrazovanja, pravosuđa, podignite svoj glas ili zauvijek ušutite!!!

Piše: Ivan Filipović

Kucnuo je čas, došlo je vrijeme da svi Hrvati koji vole Hrvatsku, a rade ili imaju veza sa hrvatskom politikom, kulturom, novinarstvom, obrazovanjem, pravosuđem, i srodnim granama, dignu svoj glas u obranu Hrvatske!
Gospodo, Hrvatska je ugrožena od onih što ju ne vole ili ju mrze, a pripadaju svim narodima i “narodnostima”, pa i Hrvatima!
Hrvatski političari, sklonite s političke scene sve one političare koji su nasljednici ili simpatizeri onih politika koje su gušile hrvatsku slobodu, ubijali hrvatske domoljube u Domovini i svijetu, napadali Domovinu u Domovinskom ratu i širili laži poslije rata!
Ima vas dovoljno Domovini odanih kojima je cilj Sloboda i jaka Hrvatska i čija politička načela ne bi smjela biti kamen razdora, već bi Domovina bila cilj koji okuplja sve hrvatske političke opcije, a isključuju opcije jugoslavenstva, orjunaštva, regionalizma i sličnih neprijatelja hrvatske Slobode!
Uzmite stvar u svoje ruke i motivirajte Hrvate i ostale koji vole Hrvatsku i žive u njoj da vam dadu potporu i konačno Hrvatsku izbavite iz ralja onih koji joj rade o glavi!
Hrvatski kulturnjaci, uzmite hrvatsku kulturu u hrvatske ruke, unatoč već skoro tri desetljeća hrvatske samostalnosti, hrvatskom kulturom haraju ne-Hrvati i oni koji ne vole Hrvatsku samo s jednim ciljem, uništiti hrvatsku kulturu, jer narod bez kulture je narod bez budućnosti!
Hrvatski profesori i učitelji, preuzmite hrvatsko obrazovanje i učite hrvatsku djecu na hrvatskom jeziku, i uklonite one koji negiraju hrvatski jezik i vraćaju ga u “zagrljaj” nekih drugih jezika, a reformu školstva dali u ruke onima koji još žive i rade u vremenu prije devedesetih, u duhovno-obrazovnom smislu!
Hrvatski povjesničari, potrudite se malo i ponudite nam povijest Hrvata od dolaska na ove prostore, sa svim njezinim sastavnicama, dobrim i lošim, a sklonite one čija povijest počinje i završava 1945.-1990.!
Otkrijte imena i prava lica svih lažova koji su nam sve ove godine lagali i stvarali mitove od Brezovice, Srba, Jasenovca, Kumrovca, i stavite ih tamo gdje im je mjesto, u “istoriju”!
Hrvatski pisci, uzmite pera u ruke, i to hrvatska pera ili penkala, izum hrvatskoga izumitelja Penkale, i pišite na čistom hrvatskom jeziku, za svoj hrvatski narod, prepustili ste teren tamo nekim čudnim tipovima, čudnih imena i prezimena, ali s jasnom i kao suza čistom mržnjom spram hrvatstva da truju Hrvatsku svojim tekstovima prepunim mržnje i sprdnje na račun Hrvata i Hrvatske!
Uzmite stvar u svoje ruke, a oni neka se vrate u svoje “varoši i kasabe” pa neka tamo prosipaju svoju “mudrost”!
Hrvatski novinari, uzmite i vi hrvatska pera i mikrofone i neka se čuje, čita i vidi hrvatska istina!
Znam svi ćete reći, pa oni su brojniji, umreženiji, zaštićeniji, opremljeniji, složniji,…
No, ne slažem se s time, ali i da sve jesu, pa što?
Ugledajte se na branitelje koji su devedesetih na drugoj strani imali i brojnije, i opremljenije, i obučenije, i s boljom potporom, i svemu tome unatoč uzeli stvar u svoje ruke i oslobodili Hrvatsku!
Isto kao što su ju branitelji oslobodili devedesetih, tako ju vi danas morate osloboditi!
Neprijatelj je isti, ili sličan, neke su očeve zamijenili sinovi, a neki su akteri ostali isti!
Stoga Vas pozivam, duše kmetova, a kmetovi su oni koji rade za drugoga, da se probudite dok nije kasno i dok svi mi ne postanemo “DUŠE ROBOVA”!!!

Ako do sada niste imali potrebu dignuti svoj glas, pa zar vam Budimir Lončar nije dovoljan razlog???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)