Je li imalo smisla ginuti???

Ja razumijem kad se bori za egzistenciju, ali, u toj borbi pogaziti svoje dostojanstvo, svoje uvjerenje, to ne mogu razumjeti, ili još gore, pogaziti krv svojih najmilijih, e to je nerazumljivo!!!

Piše: Ivan Filipović

Teško je razumjeti one čije su sinove, braću, rođake pa i prijatelje ubili Muslimani, koji su poginuli od muslimanske ruke, kako danas tek tridesetak godina poslije daju političku potporu ubojicama tih svojih sinova, braće, rođaka i prijatelja!!!
Ne daju je izravno njima ali im daju preko koalicijskog partnera i zajedničkog kandidata za načelnika koji ima apsolutnu potporu muslimanskog tijela, mada i u tome odnosu ima nerazumljivih i nelogičnih stvari i poteza, ali eto, očito logika gubi smisao tamo gdje nastupamo mi, mi Hrvati Rame, da, jer na bezbroj primjera i u bezbroj slučajeva mi Hrvati Rame smo pogazili logiku i obezvrijedili ju, dakle, ubili smo joj smisao postojanja kao takvoj!!!
U isti vrijeme, ti isti poslije čašice pića se busaju u prsa kako su njihovi sinovi, braća, rodijaci i prijatelji životom platili našu slobodu.
Da, to je istina i tu se slažem s vama, jesu, oni su svojim životima platili našu slobodu, ali, vi svojim postupcima pljujete i gazite sve ono za što su oni poginuli!!!
Jer ste vi danas u savezu s njihovim ubojicama!!!
Upitajte sebe, meni ne morate objašnjavati ništa, meni je sve jasno, ali upitajte sebe je li to to i je li sve to vrijedno krvi vaših najmiliji???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)