Izborna godina u Hrvatskoj iznjedrila je čitavu lepezu licemjerja

Piše: Ivan Filipović

Svako predizborno vrijeme izbaci na površinu svega i svačega, od onoga najprljavijega i najgorega političkog taloga koje obično najprije ispliva na površinu pa do onih “zdravih organizama” u tome mulju i talogu.
Dakle, neću se referirati ni na jednu političku opciju, ni na jednu stranku pa čak ni na jednog pojedinca kao vođu neke opcije ili stranke, ovdje će samo gledati svoj narod, Hrvate, i sve političke opcije koje Hrvati imaju i koje prožimaju politički život Hrvata.

Nekako sam siguran da u mnogim političkim opcijama postoje Hrvati kojima je interes svoga naroda i boljitak svoje Domovine broj jedan.
E sad, pitanje je dominirali to tim opcijama ili su oni tek jedinke u tim političkim opcijama?
Na žalost, sve je više opcija u kojima su takvi tek jedinke, a ima tu i opcija s puno takvih jedinki, ali, svi oni su tek jedinke.

Na žalost, nemaju ni snage ni mudrosti udružiti se pa postati faktor, zapravo odlučujući faktor i preuzeti te opcije i držati kurs koji garantira opstanak nacionalnog bića Hrvata.
Kad dođe predizborno vrijeme pojavljuju se, niču nove jedinke i stvore veliku galamu, galamu bez pokrića.
Posebno me zanima taj “desni politički spektar”, mada ja osobno baš i ne vidim toga desnog spektra, ja u tome “političkom cvijetnjaku” u Hrvata vidim one kojima je sloboda i Domovine i Naroda ispred i iznad svega, i one kojima je svejedno u sklopu čega i koga će biti, jer važan im je samo osobni boljitak i osobni status u toj priči!!!

Najpogubnije za Hrvate je to što u predizbornom vremenu zarate ti i takvi optužujući jedni druge tko je veće kalkulant ili tko je manji domoljub, a zapravo svojim djelovanjem pokazuju da su u priliku isti.

Jer da nisu, sve te jedinke iz svih tih političkih opcija bi, ne mjesec dana prije izbora, nego mjesec dana poslije izbora bi sjele i vidjele gdje su napravili greške, priznali svoje greške i odredili da više nikada neće napraviti takve ili slične greške i već planski radili na pripremi za sljedeće izbore, a to je UJEDINJENJE svih tih jedinki iz svih političkih opcija u jednu opciju kojoj je cilj sloboda Domovine i Naroda.

E onda ovi drugi ne bi imali nikakve šanse.

Dakle, ako je to cilj onda je sasvim svejedno tko će od tih negdje na nekome položaju, naravno, kad se to dogodi onda naći između njih najbolje i staviti ih na odgovarajuća mjesta.

E to je jedini garant za opstanak i opstojnost slobode i naroda i Domovine, u protivnom, biti će kao i do sada.
U Hrvata će uvijek biti tribuna i revolucionara koji će životom braniti i plaćati slobodu i Naroda i Domovine.
Zahvaljujući tima i takvima danas Hrvati imaju svoj legitimitet, i kao Narod i kao Domovina, ali nemaju vlast, vlast obnašaju neki drugi, iz onoga drugoga “političkog cvijetnjaka”!!!

Zapravo, sujeta i samozaljubljenost tih jedinki omogućava ovima drugima nesmetano vladanje!!!
Na drugoj političkoj strani, strani globalizma i svega protuhrvatskoga, rade po principu one narodne, “čim je on meni skinuo gaće znala sam ja što on hoće”.

Oni svoj predizborni program bazirali na temi korupcije.
I bilo bi to čak i učinkovito da su zagovornici toga vjerodostojni.
Dakle, SDP je tvorac korupcijskih djela s kojima su počeli još u ratu i koji su rasprodali skoro sve, a Račanova vlas je to dokrajčila!

Zatim HNS ili njegovi dijelovi su pokazali svoje koruptivno lice u poplavama u Gunji, jedan od njih je uz kriminal još i cestovni ubojica!

IDS je oličenje mafijaškoga načina vladanja koji je od Istre napravio hrvatsku “Cosa nostra” koja počiva na kriminalu i korupciji!

MOŽEMO je samo po sebi KORUPCIJA jer je nastalo na prljavome novcu “otvorenog društva” s još prljavijim namjerama!
Svi oni zajedno su leglo političke korupcije jer rade sve protiv Hrvatske u kojoj i od koje žive!!!
I kad od takvih čuješ riječ “antikorupcija” sve ti postaje jasno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)