Političko kurvanje na ramski način!!!

Rama je klasičan primjer političkog ponašanja Hrvata, što ga više ponižavaš upornije te bira!!!

Piše: Ivan Filipović

Politička scena u Rami je preslika političke scene Hrvata uopće, Hrvati se izbore za slobodu, a onda predaju vlast komunjarama i onima protiv kojih su se borili!!!
Evo već petnaestak godina Ramom hara jedna partijsko obavještajna skupina koju je okupio aktualni Načelnik i koja suvereno krčmi Ramu, raseljava one koji mu nisu podložni i nemilice krčme proračun.
Postoje i sudske presude koje ću kasnije pokazati, a bilo bih još koliko hoćeš da nije potkupio sve što se dalo potkupiti u županijskom pravosuđu, a dalo se skoro sve, pa mnoge tužbe nisu i neće ugledati svjetlo dana dok je tih tužitelja, sudaca i sutkinja ali i odvjetnika!!!

Mnogi sa njegovog hranidbenog lanca potajno negoduju na način upravljanja, ali nemaju muda reći javno jer bi ostali bez tih mrvica koje im daje i s kojima ih drži za jaja!!!

I evo, kad se ukazala prilika poslati tu skupinu na političko smetlište dogodi se ono što se može dogoditi samo Hrvatima!
Priča se o tri političke opcije s hrvatskim predznakom u Rami, a zapravo je to gola laž.
Postoje dvije političke opcije s hrvatskim predznakom, HDZ i HDZ1990., i to je to.

Istina, postoji i treća opcija ali nije s hrvatskim predznakom, “RNS”, neki ju zovu “Ramska narodna stranka”, a puno joj bolje stoji naziv Rođačko Nenacionalna Skupina, jer pogledamo li koga sve upošljava ta skupina vidjet ćemo da joj ovaj naziv puno bolje stoji!!!
Činjenica da Muslimani ne ističu svoga kandidata za načelnika je još jedna potvrda, no tome drugi put opširnije!!!

No vratimo se meritumu.
Dakle, Devedestka nastaje iz HDZ-a zbog one, Mala bara, puno krokodila!
Kad je ta bara postala još manja, a krokodi9li se nakotili puca i Devedesetka i partijsko obavještajna skupina stvara taj D.O.O. koji sve radi da ostane i do kraja uništi Ramu!!!
Kad je svima bilo jasno da se može ta skupina maknuti ako išli s jednim kandidatom protiv aktualnog vlasnika Rame, umjesto da se sve uradi da se to i postigne događaju se čudne stvari i ne ide se s jednim kandidatom!!!
Ako računamo 3 milijuna koje je vlasnik Rame prebacio iz prošlog proračuna za izbore i još dodatna 2 kredita, onda je jedino zajedništvo bilo lijek protiv tih novaca.
Ali, očito netko ima druge planove i druge igre.
Teško je odreći se nekoga s kim ste “ljubovali” petnaestak godina, zar ne???
I ovdje dolazi do punog izražaja ona narodna, “politika je kurva”!!!
Ovo u Rami je gore od Ulice crvenih fenjera u Amsterdamu!!!
Ovdje se više ne zna ni tko je svodnik ni koga prodaju???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)