Rezolucija je tu, što sad???

Evo ga, Rezolucija o genocidu u Srebrenici je tu, što sad!!??

 

Piše: Ivan Filipović

 

Rezolucija je trebala davno biti usvojena, međutim, čekalo se i, jedni su vjerovali da će doći, a drugi se nadali da ipak neće.

Međutim, i ova Rezolucija kao i sve što politike donose je prepuna licemjerja i loših namjera!!!

Krenimo od domaćih “genocidaša” iz reda hrvatskoga naroda koji već desetljećima čine politički genocid nad narodom iz kojega potječu, a radi se o Stipi Mesiću i Željku Komšiću.

Mada za Mesića neki tvrde da uopće ne pripada hrvatskome narodu već da potječe iz srpsko ciganske kombinacije, ali je već tri desetljeća na pozicijama s kojih vrši politički genocid nad hrvatskim narodom, a usput je počinio i veleizdaju i krivokletstvo!!!

Za Komšića kažu da je iz kombinacije jugo četničke ljubavi ali i on već više od dva desetljeća vrši politički genocid nad hrvatskim narodom!!!

Zanimljivo, večer uoči donošenja Rezolucije o Srebrenici, na “FTV”, u različitim terminima, jedan iz New Yorka drugi iz Sarajeva, iznose svoje stavove o Rezoluciji.

Na “FTV”, televiziji koja zastupa interese Muslimana, prije svega SDP-a, a potom i SDA, prikazali su govore obadvojice “genocidaša” nad hrvatskim narodom.

Željko, koji na političkom genocidu nad Hrvatima u BiH, obnaša dužnost za koju ga nikada nisu birali Hrvati, birali ga Muslimani koji su tim činom sudionici političkog genocida nad Hrvatima u BiH, priča u UN-u osuđujući nešto što i sam radi.

A u Sarajevu u studiju “FTV” su doveli Mesića koji samo traži priliku i mogućnost da pljuje po narodu iz kojega, navodno, ne dolazi ali u ime kojega nastupa.

Dakle, kad su ova dva lika u pitanju, sve je moguće!!!

 

No, vratimo se Rezoluciji.

Zanimljivo je tko su predlagači Rezolucije o genocidu u Srebrenici, Njemačka i Ruanda.

Zanimljiv tandem, zanimljiv, a obje te države imaju itekako veze s genocidom.

Njemačka je napravila neviđen genocid nad židovskim narodom u Drugom svjetskom ratu da je ne mogu oprati sve vode i svi deterdženti svijeta!!!

I valjda, potaknuta grižnjom savjesti i osjećajem odgovornosti koja se ne može ni zaboraviti, ni proći ni nestati, predložila je Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, valjda želeći time barem malo oprati svoju savjest ili ju barem omućati, mućnuti!!!

Kažem, to se ne može oprati, ali može se barem malo mućnuti tu prljavu savjest!!!

Drugi predlagač je Ruanda.

Ruanda je i sama doživjela genocid, ali različit od Njemačkoga, u Ruandi se dogodio genocid unutar države, između plemena, ali je genocid, i to ogromnih razmjera, preko milijun ubijenih!!!

Zanimljivo je da potkraj 19. stoljeća Ruanda bila Njemačka kolonija, pa nije isključeno ni njemačko sjeme genocida u Ruandi!!??

Te dvije države koje su, jedna počinila genocid, a druga preživjela genocid su idejni tvorci Rezolucije o genocidu u Srebrenici što budi nadu da će u neka vremena koja mi zasigurno nećemo doživjeti, u glavama tih genocidaša ostati zrno kajanja za počinjenim.

Još samo da i Amerika pokaže trun kajanja za genocid koji je davno prije Njemačke i Ruande uradila nad čitavim jednim narodom na čitavom jednom kontinentu, Sjevernoj Americi uključujući i Kanadu!!!

Doseljenici iz Europe su pobili čitav jedan narod, starosjedioce na Američkom tlu, Indijance, pobili, uzeli im zemlju i slobodu, i sve što su imali, a ono što je ostalo su stjerali u rezervate!!!

E da još kod tih genocidaša proradi savjest, pa da se barem javno pokaju ako ništa drugo, onda bi ovaj svijet imao nade, ovako, bojim se teško!!!

Uostalom, vidjelo se i na glasovanje za ovu Rezoluciju da ima još onih koji odbijanjem glasovanja za Rezoluciju potvrđuju spremnost za neke nove genocide!!!

Nikakve Rezolucije ne mogu zaustavi ljudsku pohlepu i žeđ za tuđim!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)