Nije lako biti HEROJ!!!

Nije lako biti Heroj, treba za to puno ljubavi prema svome, puno je lakše biti izdajnik, stoga mnogi postadoše izdajnici tješeći se kako su “heroji”.

Jedan od takvih je “general” Blaškić koji je uz mnoge laži i prijevare učinio najveću koja ga je stavila na čelo izdajnika!

On zna da Darijo Kordić nije kriv za Ahmiće, on zna da je on izdao zapovijed, ali jugo oligarhija koja krčmi Hrvatsku ga je nagovorila da izda Kordića, što i nije bilo teško jer oficiri nemaju te časničke časti!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Za razliku od njega Kordić je odležao tuđe grijehe jer nije htio svaljivati krivnju na druge!!!

Priča klasična jugo udbaška.

Hrvat, časnik  odleži tuđe grijehe, a jugo oficir izda sve!

Hrvat koji je odrobijao tuđe grijehe i danas je pod prismotrom tih jugo oligarha i muslimanskih jadnika željnih “tuđe krvi”, makar i pravednika, i mjeri mu se svaka riječ pa makar ju vadili iz konteksta.

A jugo oficir je u Hrvatskoj u “generalskom zboru”, Udruzi gdje su mahom jugo oficiri i kosovci!!!

U BiH se sve muslimansko, pa i šire, diglo na zadnje noge; razapeti Darija Kordića!!!

Razapeti sve one koji ne osuđuju Darija Kordića!

Razapeti sve one koji daju potporu Dariju Kordiću!

Zašto?

Zato što je Darijo Kordić Hrvat!

Zato što je Darijo Kordić Branio svoje, a ponajviše zato što je Darijo Kordić odbio biti NULA OD ČOVJEKA, odbio svaliti krivnju na druge da bi on izbjegao nepravednu osudu, a mogao je, nuđeno mu je!!!

Nuđeno mu je od onih istih koji su to uradili sa oficirom Blaškićom!

Međutim, Darijo nije Blaškić!!!

U isto vrijeme član predsjedništva BiH, Bećirević, koji slovi kao nekakva “građanska opcija”, komunista, u svoj ured prima presuđenog ratnog zločinca, Muslimana, koji je ubijao Srbe, i nikome ništa!

Nitko glasa ne diže.

Ne dižu ga Srbi koje je ubijao.

Ne dižu ga ni Hrvati čiji je sunarodnjak Darijo Kordić ponovno osuđen na još veću kaznu, kaznu izopćenja iz ljudskog roda!!!

A za Muslimane je heroj, on je za njih junak, on je za njih sve!!!

Ma neka je, eto vam ga, ali, koji ste vi licemjeri, to je već poznato, ali još jedanput u nizu pokazujete koliki ste licemjeri, dakle, vaš ratni zločinac nije ratni zločinac, on je za vas heroj, on je branio svoj narod, on je ubijao dušmane i kao takav je heroj!!!

Svi drugi, Hrvati, Srbi koji su također branili svoj narod su, po vama, ratni zločinci, jer eto, oni su se drznuli ubiti nekog Muslimana, u ratu.

Znači, Hrvat u BiH  može biti ratni zločinac, i mora biti ako je preživio, Srbin također, ali Musliman koji sve isto radio nad Hrvatima i Srbima je “heroj”, njega primaju  najviše političke razine i izvršne vlasti, primaju ih kao “heroje”, a nikako kao osuđene ratne zločince.

Dakle, na takvom temelju se kani napraviti nekakva “građanska”, napredna BiH.

Na ovim i ovakvim temeljima nema BiH!!!

Ovo su temelji od pijeska koje će prva mala kišica odnijeti u nepovrat!!!

Nije slučajno da “generalski zbor” u Zagrebu ugošćuje Džemu Merdana, oficira koji je direktno odgovoran za zločin u Križančevu selu!

Na tome sijelu je i oficir Blaškić koji je jedini mogao izdati zapovijed za napad na Ahmiće!!!

Nije li čudno da dva oficira odgovorna za zločine, jedan oslobođen uz lažiranu dokumentaciju i izjave, a drugi nikad optužen, sjede u oficirskom zboru u Zagrebu???

Ne samo čudno, nego i sumnjivo!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)