Jasenovac, mit i izmišljotina neprijatelja Hrvatske!!!

Jasenovac je mit i izmišljotina jugo srpskih struktura koji desetljećima šibaju Hrvatsku i Hrvate tom izmišljotinom o stotinama tisuća pobijenih u Jasenovcu!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Pogledajte pozorno te strukture koje odlaze u Jasenovac.

Pogledajte ih i upitajte se što oni, zapravo, traže u Jasenovcu?

U Jasenovac odlaze, uglavnom, oni ili potomci onih koji slijede politike onih koji su ubijali Hrvate, od 1941. do 1995. godine, i dan danas!!!

Dakle, u Jasenovac odlaze potomci komunista i partizana koji su ubijali razoružanu hrvatsku vojsku i civile, jer u borbama nisu imali šanse protiv hrvatskih vojnika!!!

Odlaze četnici koji su počinile tolike zločine nad Hrvatima, uglavnom civilima, počevši od naše Rame 1942. godine, a koji su se 1945. godine presvukli iz četničkih u partizanske odore, bolje reći dronjke, jer su sa zarobljenih hrvatskih vojnika skidali odore koje su za njih bile premija!!!

Oni su, pomiješani, pobili oko pola milijuna Hrvata, od Bleburga do Đevšelije, a dobar dio su ih pobili baš u Jasenovcu 1945. 1946. 1947…..!!!

Tamo odlaze i Cigani koji su po vokaciji lopovski narod, koji samo gledaju gdje će što ukrasti, a ukrast će ti sve, od stvari preko starog i novog željeza pa sve do identiteta, ako mogu, ukrast će ti dušu ako mu se ukaže prilika!!!

Tako rade i danas, gdje god stignu, a vrhunac se događa u Međimurju!!!

U novije vrijeme, ovi novi “hrvatski političari” koje ja nazivam hrvatski vlastodršci i režimlije, u Jasenovac odlaze jer oni zapravo nemaju kamo drugo otići!

Oni sami nisu sudjelovali u obrani Hrvatske, a danas su na pozicijama u koaliciji s onima koji su napadali Hrvatsku, oni idu u Jasenovac jer su im preci pričali laži o Jasenovcu!!!!

Mnogi od njih i ne znaju što idu, ali idu jer se negdje ide, ratnici iz vremena obrane Hrvatske odlaze na mnoga stratišta koja su počinjena od petokrake i kokarde, simbola koji i danas upravljaju Hrvatskom, a oni su tamo stranci, i još gore, oni za time i ne žale!!!

Oni koji se nisu borili za Slobodu nemaju gdje otići, obići grobove suboraca, upaliti svijeću, pomoliti se, oni su izgubljeni u vremenu, ali stoga odlaze tamo gdje su im preci pričali laži!!!

U nedostatku stvarnih mjesta odlazaka odavanja počasti svojima, onda idu udovoljiti ti svojim koalicijskim partnerima, četnicima, tim lažovima koji lešinare i opstaju na tim krivotvorinama i izmišljotinama na štetu hrvatskog naroda!!!

Idu zbog njih, da im “ublaže bol”, nepostojeću bol, jer to je sve LAŽ!!!

A što oni svi zajedno idu u Jasenovac?

Što oni traže u Jasenovcu?

Oni traže u Jasenovcu ono što u Jasenovcu nema!!!

Dakle, u Jasenovcu nema dokaza o tim takozvanim jasenovačkim žrtvama koje su oni izmisli!!!

Nema, ne postoje takvi dokazi!

Dakle, Jasenovac kao takav ne postoji!

Pokušavali su oni, istraživali su oni, kopali su oni!

I što su našli u Jasenovcu?

Najviše su našli obilježja hrvatskih vojnika koji su u Jasenovcu ubijani od 1945. do 1948. godine!

E to postoji u jasenovcu!

To postoji i oni to znaju, zato su prestala iskopavanja!!!

Oni traže u Jasenovcu nešto čega nema, a oni su to desetljećima plasirali kao “istinu”!!!

Da postoje dokazi za Jasenovac davno bi bili izneseni u javnost i cijeli svijet bi pričao o tim dokazima, ne, njihovi svi “dokazi” su lažna literatura, lažna svjedočenja, lažne priče!!!

Eto, te bolesne glave u Jasenovcu traže nepostojeće dokaze za svoje laži i mitove!!!

Oni upornim odlascima u Jasenovac, “odati počast”, žele te svoje mitove pretvoriti u stvarnost!!!

Na žalost, hrvatski narod im to dozvoljava!

Dozvoljavao im je u onome sistemu pola stoljeća, dozvoljava im i od devedesetih do danas, dozvoljava im, jer da im ne dozvoljava to bi davno bilo zaustavljeno.

Izvršili bi prekapanje Jasenovca, ustanovili činjenice i stavili točku na tu priču!!!

Priča završena, priča završena!!!

Po meni, veliku odgovornost za takvo stanje snose i hrvatski povjesničari, dakle hrvatski povjesničari, ne ovi jugo povjesničari koji rade u Hrvatskoj i koji od Jasenovca žele praviti još veći mit!!!

Dakle, u Hrvatskoj ima hrvatskih povjesničara koji su istinski hrvatski povjesničari, međutim, i među njima ima raskola, i među njima ima nesloge, kao uostalom i u svemu hrvatskome!!!

Umjesto da zbiju glave, da udruže pamet i da odrade to kako treba, jednom za vazda, urade iskopavanje, sve dokumentiraju i stave točku, ne, i tu kao i svemu drugome kod Hrvata, opet nejedinstvo odradi svoje!!!

Ne tražim krivca, ali tražim da se hrvatski povjesničari udruže i to završe!!!

Udružite se i napravite od Jasenovca čisti jasnu sliku kao dan, skinite stigmu s hrvatskog naroda kao “zločinačkog naroda”, a time bi skinuli stigmu i s NDH kao zločinačke države, jer HND je bila želja i težnja Hrvata, a koju su dušmani pretvorili nešto što nije!!!

Hoćemo li dozvoliti da za neko vrijeme iste snage pišu povijest u kojoj će pisati da je Oluja bila novi Jasenovac???

A počeli su pisati, mi jadnici šutimo, baš smo jadnici!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)