Četnici haraju Hrvatskom, a Hrvati kukavički šute!!!

Hrvatski Domoljube, kamo si nestao, gdje se sakri, vidiš li da ti Domovinu ruše, gdje ti nestade hrabrost???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Ovo sadašnje stanje u političkom smislu, najava dolaska srpskih ministara u Hrvatsku, je jednako onom kukavičkom izletu Plenkovića i Šimprage u Škabrnju uoči obljetnice četničkog masakra u Škabrnji!!!

Taj dolazak u Škabrnju dezertera i četničke kćeri izazvalo je mnoge kontraverze.

S pravom!

Poglavito se s pravom bune mještani Škabrnje, oni koji su krvlju ispisali povijest Škabrnje, pa i Hrvatske!!!

Oni, a takvih je većina jer nema u Škabrnji kuće i obitelji koja nije krvlju ispisala povijest, oni su s pravom ogorčeni na dolazak Šimprage, ali jednako tako i na dolazak Plenkovića!!!

Dakle, pojavljivanje na takvim mjestima, na mjestima masovnih stradanja Hrvata, i Šimprage i Plenkovića, i ostalih šimpraga i plenkovića koji obnašaju vlast u Hrvatskoj, je novi pucanj u mrtva tijela poginulih branitelja!!!

Kako to protumačiti osim vrijeđanja.

Nekoliko pitanja se nameće.

Pitanje je, što traže i Plenković i Šimpraga, i slični na tim obilježavanjima stradanja, i je li im tamo mjesto uopće?

Pitanje koje se nameće je, tko je koga doveo, Plenković Šimpragu ili ona njega?

Jer, bolje tamo imaju što tražiti Šimpraga i njezini četnici nego Plenković i njegovi dezerteri!

Šimpragin otac i ostala rodbina i prijatelji su pucali po Hrvatskoj, ubijali Hrvate, silovali Hrvatice, razarali Hrvatsku, pljačkali Hrvatsku, uništavali ju u svakom pogledu želeći taj hrvatski teritorij pripojiti Srbiji!!!

I onda je došla Oluja i to riješila, i Šimpraga i njezini su na traktorima otišli u “majčicu”!

To je rezultata djelovanja Šimpraginih predaka na Hrvatsku!

Plenković i njegova svita su, kad je Hrvatska napadnuta, dali petama vjetra!

Potražili su utočište po raznim učilištima, što s dijagnozama što političkim pedigreom, nisu stali u obranu, a mogli su, imali su i godina i svega osim hrabrosti i domoljublja!!!

Usput su se školovali za preuzimanje vlasti, bez obzira na ishod rata, njima je bilo svejedno!!!

I onda im se brzo ukazala prilika za upasti u vlast, baza im je bila najveće utočište jugoslavenstva MVP, i odatle su ih rasporedili u obje stranke nastale iz SKH, HDZ i SDP!!!

Tako se smjenjuju do danas.

Stoga, Plenković i njegova svita nema nikakve zasluge za oslobađanje Hrvatske, naprotiv, sve su radili da ostane u Jugoslaviji!

S druge strane, Šimpragina svita je rušila Hrvatsku i ubijala Hrvate, htjeli su dijelove Hrvatske pripojiti Srbiji, nisu uspjeli, izgubili su rat i taj žal za gubitkom ih vuče na ta mjesta njihovih zločina!!!

Četnici tamo dolaze žaliti za izgubljenim, a prije toga otetim, dok dezerteri nemaju što tražiti na takvim mjestima, njihov pojava vrijeđa svakog normalnog Hrvata, poglavito žrtve!!!

Zanimljivo je i jedinstveno u svijetu ovo što su uradili Hrvat, ni pet godina poslije rata i tek par godina poslije najvećeg poraza, “mirne reintegracije”, Hrvati daju Domovinu na upravljanje dezerterima i napadačima!!!

Rezultat toga je, do dana današnjeg su ratnici , branitelji, stradalnici, na marginama, a ubojice iz svih formacija, “JNA”, četnika, peta kolona, dezerteri, vode “hrvatsku politiku”!!!

To je zlo koje će koštati Hrvate, koje uništava i Hrvatsku i hrvatsko biće kao takvo!!!

Zbog svega navedenog, da imaju obraza ne bi ni dolazili na takva mjesta, ali pošto nemaju treba im stati na put, a to mogu samo oni koji su im i devedesetih stali na put!!!

A četnici koriste svaku prigodu da pljunu na Hrvatsku.

Evo, “vojvoda Pupovac” organizira dernek četnika i početnika u srcu Hrvatske, u Zagrebu!!!

Poziva Dačića koji je toliko zla učinio i izrekao da mu treba doživotno zabraniti ulazak u Hrvatsku, a on dovodi Žigmanova, skoro kao što pupovčevi četnici vodaju generala Medveda, dovodi ga da mu bude SMOKVIN LIST kojim će pokriti svoje stidno mjesto!!!

Pitanje je treba li nama Hrvatima država uopće kad ne znamo upravljati njome???

Jedna misao o “Četnici haraju Hrvatskom, a Hrvati kukavički šute!!!

  1. Po meni, pitanje broj 1 za svakoga tko objavljuje ili lajka/komentira – izlaziš li sestro/brate na izbore i po kojem kriteriju glasaš / dok se ne promijeni Izborni zakon i ne omogući masovno glasanje Hrvata u LNDH (Lijepa Naša Domovina Hrvatska) u BiH te u svim zemljama svijeta ne možemo očekivati promjene na bolje – za naše mlade Hrvatice i mlade Hrvate

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)