Peta kolona ubija Hrvatsku!!!

Tko su ubojice hrvatske kune?

Nije to obična promjena valute, to je rušenje temelja Hrvatske!!!

Jedan od temelja je i nacionalna valuta, nema je više, ubili ju dušmani!!!

 

 

Piše: Ivan Filipović

 

No, ostanimo na nacionalnoj valuti.

Vratimo se u povijest, nešto manje od stotinjak godina, povežimo s ovim vremenom, vidjet ćemo da je u tih manje od stotinjak godina ovo drugo ubojstvo nacionalne valute, istog naziva, HRVATSKE KUNE!!!

Pogledamo li malo bolje vidjet ćemo da su ubojice iste!

Prvi put su HRVATSKU KUNU ubili četrdesetih godina prošlog stoljeća.

Ubili su je komunisti koji su ubili ne samo KUNU, nego su ubili HRVATSKU DRŽAVU i HRVATSKI NAROD!!!

Dakle, njima ništa što je hrvatsko nije bilo sveto, naprotiv, smetalo im je!!!

Rješavali su se svega hrvatskog, pod hitno i pod svaku cijenu, i temeljito!!!

Nije im bila bitna cijena po kojoj će se riješiti svega hrvatskoga, naravno, jer su tu cijenu plaćali Hrvati!

I onda se drugi put rodi KUNA!

Rodi se i Hrvatska, po tko zna koji put!

Preporodi se i hrvatski narod, po tko zna koji put!

Ali, te iste komunističke sile, ovaj put njihovi potomci, pa i po koji veteran, rade na istom projektu, na projektu uništavanja HRVATSKE DRŽAVE, HRVATSKOG NARODA i HRVATSKE VALUTE-KUNE!!!

I mogu vam reći za sad im dobro ide!!!

Evo, HRVATSKU KUNU su definitivno uništili!

HRVATSKU DRŽAVU uništavaju na sve moguće načine, zapravo, otimaju je hrvatskom narodu, a sam čin otimanja je čin uništavanja i ubijanja HRVATSKE DRŽAVE, jer HRVATSKA DRŽAVA kojom upravljaju protu Hrvati i oni koji ju ne vole, to više i nije HRVATSKA DRŽAVA osim po nazivu!!!

I treća stvar, ubojstvo HRVATSKOG NARODA.

Pa evo, od početka postojanje ove HRVATSKE DRŽAVE iste snage rade ubojstvo HRVATSKOG NARODA!!!

Dakle, od samih početaka u stvaranju, u ratnom vihoru, te snage udbaško-partijsko-kosovske rade na ubijanju Hrvata, i to onih Hrvata koji su godinama robijali, bili Spremni poginuti za Hrvatsku, dali sve što su imali za Hrvatsku, i po povratku u Domovinu pomoći braći u oslobađanju, ubijali su ih!!!

Navest ću samo nekoliko primjera najpoznatiji među mnogima; Ante Paradžik, Miro Barešić, Ludvig Pavlović,…

Kad se borilo, kad se ginulo za Hrvatsku, oni su ubijali najistaknutije Hrvate!!!

Kad je završen rat, kad je Hrvatska oslobođena, oni su i dalje ubijali one najzaslužnije Hrvate koji su s HRVATSKIM NARODOM oslobodili HRVATSKU DRŽAVU!!!

A to su hrvatski RATNICI koji su suđeni, osuđivani, izručivani, robijali pa i umirali u “hrvatskim zatvorima”, a u isto vrijeme su abolirani oni koji su ubijali Hrvatsku i Hrvate!!!

Dakle, povijest se ponavlja, nekima treba malo dulji vremenski period jer imaju malo dulja pamćenja, neke povijest nikad ne stigne, ne ponovi se, međutim, kod nas Hrvata je nešto sasvim drugačije.

Kod nas je kratko pamćenje, a to ove ubojice koriste i bez većih problema zaposjednu glavne pozicije i nastave tamo gdje su im preci stali!!!

No, unatoč i usprkos svemu, ja se ne bojim za HRVATSKI NAROD!

HRVATSKI NAROD je ostao, opstao, preživio mnoga zla i mnoge nedaće, i ostao i opstao, i na ovim prostorima i kao narod!!!

Još jedno, možda i najopasnije ubojstvo HRVATSKOG NARODA se događa kroz sve ove poslijeratne godine od istih političkih struktura, potomaka partijsko-obavještajnih struktura onoga sistema, a to je iseljavanje Hrvata!!!

Iseljavanje Hrvata je proces koji traje koliko i HRVATSKA DRŽAVA, izuzmemo li ratno vrijeme kad su se mnogi Hrvati vraćali u Hrvatsku, a ovi sadašnji vlastodršci bježali-dezertirali!

Od završetka rata do današnjih dana traje to najopasnije Ubijanje Hrvata!!!

Djeca hrvatskih domoljuba se političkim manipulacijama tjeraju iz Domovine, nedostatkom posla za njih i očiglednim nepravdama koje istinske domoljube bole više nego sam nedostatak posla!

A sve ključne pozicije na proračunskim mjestima koje financira narod su rezervirane za potomke tih ubojica svega HRVATSKOGA!

To je veća opasnost od svih ovih zajedno!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)