Jadnik bez moći i legitimiteta!!!

Od kad su Vrhbosnu pretvorili u Sarajevo od tada nema providnosti za Hrvate u tom gradu, osim za neke!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Zanimljivo je kad se muslimanske stranke natječu tko su veći borci za “građansku”, za “jedinstvenu”, a zapravo se ta borba vodi oko unitarne države!!!

Najdeblji kraj po pravilu izvuku Hrvati.

A to je omogućeno Washingtonskim sporazumom kad je ukinuta Herceg-Bosna odnosno ugrađena u Federaciju BiH koja je trebala postati konfederacija s Hrvatskom.

Čista prevara, znalo se da od toga nema ništa, ali su tim floskulama pokušavali zamazati oči narodu!!!

Vratimo se u sadašnjost.

Vlastodršci u Vrhbosni (Sarajevu) rade sve za zatru trag postojanja Hrvata u tom gradu, a napose da im ogorčaju život kako bi napustili taj grad!!!

Toliko daleko idu da im smeta i Djed mraz te ga zabranjuju!!!

Mada on zapravo i nije nešto hrvatski, on je komunistička izmišljotina kojom su pokušavali razvodniti božićne blagdane!!!

Kako god, ovi muslimanski “građani” ga zabranjuju jer je on u suprotnosti s islamom!!!

I onda se poslije toga opet pozivaju na “građanstvo”, licemjerno do bola!!!

Dakle, jasno je svakome tko želi vidjeti o čemu se ovdje radi, a radi se o totalnom podređivanju Hrvata tim “islamističkim građanima” pod krinkom “građanskog”, a oni koji ne žele prihvatiti neka idu!!!

Puno je čudnije, za one koji ne poznaju političke prilike u BiH, kad “hrvatski član predsjedništva ” odbije dati mandat Hrvatici za predsjednicu Vijeća ministara!

Mada on zna da njegov glas ne znači ništa, kao ni on sam, ali on ovim pokazuje čiji je on zapravo!!!

I od pretvaranja Vrhbosne u Sarajevo uvijek su okupatori pronalazili po nekog “Hrvata” sličnog ovomu članu predsjedništva uz čiju bi pomoć marginalizirali Hrvate, što i danas čine potomci tih okupatora i poturice!!!

Zna Gospodin Ničiji da je zaista Ničiji, ali su ga te radikalne grupacije u muslimanskim politikama silom nametnuli na mjesto koje pripada Hrvatima, a Hrvati ga nikad nisu, i neće, prihvatiti kao svoga!!!

On je bio, je i ostat će dvorska luda muslimanskih nacionalista koji će dobiti sasvim drugi efekt od očekivanog, njime će Hrvatima ogaditi BiH u ovakvom izdanju koji će opet ginuti za svoju Domovinu BiH u kojoj neće neke dvorske lude bivati nametnute Hrvatima!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)