“Stručni tim” za uništiti Ramu!!!

To što naša općina ima “stručni tim” koji upravlja svim resursima gdje ima novca, to nema nitko na svijetu!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Taj “stručni tim” koji je smješten u zgradi općine ili po tim uhljebničkim institucijama izmišljenim baš za takve, je prije toga uništio i opljačkao sve što je radilo na području općine!!!

Sva bivša poduzeća su ti “stručnjaci” uništili, opljačkali i ugasili, i onda su kao “vrsni stručnjaci” , za nagradu dovedeni u općinu ili te općinske uhljebničke institucije, i sad odatle uništavaju i ono privatnog sektora što je u Rami bilo i borilo se!!!

Ti “stručnjaci” su, po uzoru na pokojnog Milana Bandića stvorili vlastiti “holding” s kojim su poklopili općinski proračun!!!

Pristupa proračunu imaju samo oni koji su odani tom “stručnom timu”, a svi drugi su na listi za odstrjel!!!

Kad se vratimo u devedesetu, u vrijeme kad smo neki upozoravali kako ne treba u Pokret primati komuniste, barem ne u našoj općini, tada su nam neki “objašnjavali” kako nam fali “stručnog kadra”, a da su upravo oni taj “stručni kadar” i da ih treba primiti, jer eto, oni su “stručnjaci”!!!

I na primalo se toga, natrpalo se, i preuzeli su i stranku i sve.

I sad, na kraju balade, se vidi sva ta njihova “stručnost”!

Sad je očigledno da se sva njihova “stručnost” svodi na uništi, upropasti, prigrabi sebi, opljačkaj, jer sva poduzeća koja su prije radila, dolaskom u njihove ruke su uništena, opljačkana, “privatizirana” i nestala, a sredstva su oni izvukli!!!

Zapravo, kad to pogledaš, vidiš svu raskoš njihove “stručnosti”!!!

Zaista su kadar koji treba tražiti!!!

Zaključujući na temelju učinjenog i viđenog, jasno je da je svatko mogao biti kadar kao oni!

Nije tu trebala nikakva stručna sprema za ovo što su oni uradili, dovoljno je bilo samo sjesti na obraz i krenuti u pljačku!!!

Pravi stručnjak od ničega napravi nešto, a lopov i kriminalac od nečega napravi ništa!!!

Eto, to su upravo uradili ti “naši stručnjaci”, poduzeća su nestala, a ti “stručnjaci” su postali tajkuni, bogataši, političari, vladari, jer krov vladavinu štite taj svoj kriminal!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)