Rama prvi put pada pod “križem” sektaša i partijaša!!!


 

Piše: Ivan Filipović

Kako je vrijeme odmicalo tako su rasli apetiti, od strane te ahdnamaško-pastirske sekte, prema ramskom “financijskom kolaču” koji je postajao sve veći i veći, a put do cilja nije bio baš lagan!!!

Ja sam, kao svjedok vremena, sasvim siguran da je bilo malo više racionalnosti i razumijevanja kod rukovodstva lokalnog HDZ-a nikad Rama ne bi pala u ruke tih sektaša, a ramski proračun postao njihov bankomat sa zlatnom karticom odakle uzimaju u neograničenim količinama!!!

Vidjeli su sektaši da im nije ni blizu dovoljan Božin potrčko koji je bio i predsjednik uzdolskog TO HDZ-a, ali i član OO HDZ-a Rama, sve je to bilo badava jer on nije imao nikakvu težinu, što zbog sklonosti mijenjanju političkih opcija, što navodnoj sklonosti zavođenju maloljetnica unatoč činjenici da je bio u braku!!!

Onda su sektaši sazvali “veliko vijeće” i donijeli odluku; rušiti HDZ iznutra!!!

Zaključili su kako im treba netko iz HDZ-a tko ima karizmu i ugled u Rami, a da nije “opterećen” nacionalnim i vjerskim!

Na to im je Priučeni Čovjek rekao, imam ja takvog čovjeka…

I trka je počela. tog 8. travnja 2006. godine osnovana DEVEDESETKA.

Dobrano prije toga je Ramom vladao kaos, političko nasilje, prelasci iz Matice u novo leglo, uz medijsku potporu tadašnje Hrvatske Radio Rame u kojoj su našli razni skorojevići, od nositelja štafeta, “mladi partizanki”, do moralnih ništica!!!

Sve bi to bilo džabe da se sektaši nisu digli na zadnje noge i uz pomoć njihovog izvršitelja i njegovih pomoćnika, vršili neviđeni pritisak na narod!!!

Bilo je direktnih nagovaranja na ispovijedima za koga glasovati!!!

Obećavalo se svega i svačega!

Vozalo se i nagovaralo vijećnike za prelazak u novu opciju, neke se i uspjelo!!!

Vidno nezadovoljni Hrvati politikom traže spas u novoj stranci koja je puno obećavala!

Priznajem, i sam sam pomislio kako je vrijeme da se nešto mijenja, mada nisam nikad pristupio tamo, ali sam se ubrzo razočarao!!!

Na Općim izborima te 2006. u našoj županiji vlast čine upravo oni s vječitim muslimanskim vladarima, i tu pokazuju pravo lice!!!

Na tim izborima Rama je prvi put pala pod teretom sektaškog “križa”!!!

Nastavlja se…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)