Bolest protiv ljubavi u Zagrebu!!!


Zagreb je ove subote pokazao svoja  dva lica.

 

Piše: Ivan Filipović

 

Pokazao je, na žalost, ono lice koje vlada Zagrebom, lice bolesnika, poremećenih umova i izgubljenih identiteta, koji su glavinjali Zagrebom tražeći, a neznajući što zapravo traže!!!

Na žalost, takvi upravljaju Zagrebom, dakle, to je ta manjinska skupina teških bolesnika koji bi svoje “borbe” usmjerili protiv Boga i protiv Prirode!!!

Na žalost, nisu ili ne žele biti svjesni da im je to uzaludna borba, borba koja neće dati rezultata, možda privremeno, ali u konačnici sigurno ne.

Tužno je gledati kako se ti bolesnici žele na sve načine i u svim segmentima, pa i u roditeljstvu, izjednačiti s onima koji žive istinske brakove, brak žene i muža!

Bog je stvorio muško i žensko i ostavio im mogućnost razmnožavanja rekavši im, plodite se i množite i napučite zemlju!!!

A ovi što se sad bore da budu jednakopravni u svakom pogledu s normalnim brakovima, čak i djecu posvajati i odgajati kao i normalni supružnici, njima treba uskratiti posvajanje, gospodo, izvolite, uživajte u svojoj “ljubavi” i množite se plodite se, i neka se napuči zemlja vama sličnima, ali od vašeg sjemena i iz vaših maternica, a ne da vam netko drugi rađa djecu, a da ih vi odgajate po svome!!!

To će biti katastrofa za svijet, ali, kako je krenulo, skupina ovih svjetskih moćnika je apsolutno bolesna i sve radi da to postane “novo-normalno”!!!

U istom danu u Zagrebu se događa jedan drugi Zagreb, Zagreb hrvatski, Zagreb vjernički, Zagreb koji poštuje život, Zagreb koji se bori za život, Zagreb ljubavi, Zagreb kakav i treba biti!!!

To je u biti stvarni, većinski Zagreb, ali na žalost, onaj bolesno manjinski dio Zagreba upravlja čitavim Zagrebom, pa i ovim većinskim dijelom, to je za posebne analize!

Dakle, na Maksimiru se moglo vidjeti i čuti samo pozitivne i lijepe stvari.

Poruke ljubavi, poruke mira, poruke zajedništva, poruke života, jer, samo ljubav između žene i muškarca može produžiti vrstu, produžiti život!!!

Avanture onih bolesnika mogu samo ugušiti život i dovesti do nestanka vrste, jer oni kao takvi nisu predviđeni za život jer ga ne mogu produžiti, mogu ga samo uništiti!!!

Ali zato, na svu sreću, postoji i ovaj drugi, većinski dio koji će, nadam se, uz geslo Progledaj Srcem, progledati i očima i maknuti te bolesnike s javne i političke scene za sva vremena, i vratiti Zagreb iskonu, naciji i vjeri!!!

U istom danu, u istom gradu, sreli su se sljedbenici Boga i sljedbenici vraga, nikad vrag nije pobijedio Boga, neće ni sada, samo je pitanje koja će biti cijena!!??

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)