Pokušaji bez rezultata!!!


Odmah po zaposjedanju Samostana ahdnamaško-pastirska sekta se dala u političko osvajanje Rame!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

U 2002. godini osnovali su su Udrugu “demokratska Alternativa Rame”!!!

Kostur Udruge su činili mahom sektaši iz ahdnamaško-pastirske sekte pojačani raznim intelektualnim i “intelektualnim” likovima bliskih sekti, mahom rođenim Ramljacima, ali ne i samo Ramljamcima, još mnogim likovima izgubljenog identiteta, koji se pokušavaju naći u raznim prošlim vremenima i sistemima pa i nepostojećim nacijama!!!

Donijeli su i nekakvu Deklaraciju koja sama po sebi i nije sporna, ali je licemjerna i služila je kao prijevara Hrvata Rame, pa i šire!!!

Zapravo, cilj im je bio na temelju te Deklaracije preuzeti politički primat kod Hrvata Rame pa i BiH, i onda okrenuti hrvatsku politiku u BiH u pravcu Ahdname i Dobrog pastira, dvaju najvećih prijevara dvaju sistema, turskog i komunističkog, kojim su Hrvate držali u stupici, zahvaljujući upravo tim sektašima u habitu, pokornim svim sistemima!!!

Međutim, DAR kao takav nije urodio političkim rodom kojeg su očekivali, pa je postao privatna prćija Bože Mišure i Zorana Stojanovića koji su iz tog legla slali mnoga tajna i anonimna  pisma i optužbe nekih istaknutih Ramljaka na razne adrese, pa i na moju, od kojih imam mnoga i sačuvana!!!

Taj “JNA sanitetlija” je iskoristio političko nezadovoljstvo mnogim komunističkim kadrovima koji su se osjećali zakinuti i zapostavljeni u vladajućoj stranci pa su prihvatili ponudu tog “JNA sanitetlije” koji im je nudio dobre pozicije po preuzimanju vlasti u općini!!!

Iskoristio je taj “JNA partijski” lisac i naivnost nekih mladih snaga koji su djelovali po raznim Udrugama kroz koje su imali dio kolača stranih institucija, između ostalih i Soroševih!!!

Probali su na nekoliko izbornih ciklusa osvojiti vlast u Rami, kroz minorne strančice tipa HDU, NHI,HSS,…

Ali nije išlo.

Nakon nekoliko pokušaja i poraza sastala se ta ahdnamaško-pastirska družina u Sarajevu i zaključili kako se HDZ u Rami može srušiti samo iznutra, vlastitim izdajnicima!!!

Kovali su plan kako i preko koga početi rušenje iznutra!!!

Nastavlja se…

 

 

DAR DEMOKRATSKA ALTERNATIVA RAME: ZORAN STOJANOVIC, CLIFFORD BOND, BOŽO MIŠURA, FRA MATO TOPIĆ
SNIMIO S. LASIC

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)