Poturica gori od Turčina!!!

Na pomolu je najezda starih poturica pojačanih novim perspektivnim snagama!!!

Piše: Ivan Filipović

 

U ovoj sveopćoj političkoj gunguli u BiH oko ugrožavanja ionako ugroženih Hrvata, pored svih muslimanskih političkih opcija pa i vjerske zajednice uključili su se i pojedini “Hrvati”!

To su mahom minorne, marginalne političke opcije ili pojedinci koji bi u vlas pod svaku cijenu, pa i pod cijenu izdaje interesa Hrvata, ali i izdaje naroda i nacionalnih interesa!!!

Takve je najlakše prepoznati kroz medije.

Takvi su česti gosti svih muslimanskih medija, napose “FTV” koji ih često ugošćuju te “Hrvate” i daju im neograničenu količinu minuta pod uvjetom da i oni podrže tu gungulu kojoj je cilj Hrvatima uzeti i ono malo političkih prava koje im je poslije raznih upada i silovanja u Ustav, što Visokih što muslimanskih predstavnika!!!

Tamo je čest gost notorni Slavo Kukić, Slavo sam po sebi nije vrijedan ni komentara ni spomena, ali, treba Slavu gledati iz druge perspektive, iz te uhljebničke perspektive!!!

Dakle, Slavo ni u jednoj varijanti do sad nije aplicirao, ili ako je vrlo rijetko i vrlo neuspješno, na neka politička mjesta kroz neke političke opcije, ali je itekako koristio sve blagodati koje su mu ponudili ti čiji je on janjičar, kroz razne položaje u raznim javnim ustanovama  i dobrim, jakim poduzećima, kroz Upravne odbore!!!

Ubirao je “grdne pare” kroz javne servise, kroz Eronet, kroz HT, gdje vlast imenuje svoje ljude!

I on se i sad nudi u zamjenu za neku novu sličnu poziciju!!!

Onda iz naftalina vade te neke “vrle ustaše” koji su se kleli da neće izdati, koji su dizali desnu ruku i uzvikivali ZA DOM SPREMNI, držali Poglavnikovu sliku u svojim uredima, i kad su im ti tlačitelji njihova naroda ponudili mrvicu vlasti da zauzvrat izdaju interese tog istog  naroda u čije ime su se kleli, to su objeručke prihvatili!!!

Odjedanput se pojavi zubar i njegovi podrepaši spremni opet pogaziti i ono malo prava što je ostalo Hrvatima, za dio vlasti koja traje 4 godine, a izgubljena prava odlaze za uvijek, ili do novog rata!!!

Doveli oni i podoficira “JNA” koji je dogurao do “generala”, koji je parao medijski prostor usklicima “neću izdat ja”, i izdao!!!

Ništa čudno, jer izdali su i oficiri, a kamoli podoficiri!!!

Priključuju im se i neki minorni predsjednici još minornijih strančica koji u izdaji traže svoju šansu!!!

Na pomolu su i neki lokalni šerifi koji su izdali sve svoje partije i stranke i ostali kao Balašević “mornar bez mora”,  i koji imaju par tisuća kupljenih i ucijenjenih glasača, i oni bi rado podržali takve!!!

Znači, sudeći po viđenom, opet se sprema neki pakt prodanih duša iz hrvatskog naroda, i onih koji žele dokrajčiti prava i slobodu hrvatskog naroda i pogaziti ih do kraja!!!

Poznajući nas Hrvate, nije isključeno da će se to dogoditi i najesen!!??

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)