EU, što je to zapravo???

Europsak Unija je KLUB kojeg kontroliraju Europski moćnici, Njemačka i Francuska, bila je s njima u talu i Velika Britanija, ali se povukla vidjevši kamo to ide!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Europsku Uniju su osmislile vodeće države Europe pokušavajući napraviti kopiju SAD-a.

Prvo su 1951. godine Belgija, Francuska, SR Njemačka, Italija, Luksemburg i Nizozemska napravili Europsku zajednicu za ugljen i čelik (EZUČ), stvarajući jedinstveno tržište za ugljen i čelik.

Potom je 1967. godine nastala Europska ekonomska zajednica (EEZ) spajanjem više zajednica.

Europska Unija je službeno nastala 1. studenog 1993. godine.

Danas broji 27 članica jer ju je napustila Velika Britanija.

To bi bila povijest nastajanja današnje EU.

Međutim, danas je EU nešto sasvim drugo.

Pokušavaju kopirati SAD pa tako svakodnevno članicama oduzimaju državnost i naciju, želeći EU pretvoriti u jedan globalni projekt koji će se zvati JEDINSTVENA SVJETSKA VLADA!!!

Stoga s pravom se danas za EU može reći da je to jedan veliki Klub čiji su vlasnici nekoliko moćnika koji sve drže pod kontrolom!!!

U taj Klub mnogi mali, neznatni igrači žele ući!

Žele ući pod svaku cijenu!

Pa čak i pod cijenu žrtvovanja Slobode i Državnosti svojih država i naroda koje uvode u taj Klub moćnika!!!

Tim nebitnim igračima ne znači ništa gubitak Slobode i Državnosti, njima je jedino važno biti blizu tih “velikih zvijeri”, jer to im garantira neke dobro plaćene pozicije, a to je siguran put za bogaćenje!!!

NATO je također Klub, ali tim Klubom upravlja Amerika i on prije svega štiti interes Amerike, pa ide i osvajanje tuđih teritorija!!!

I u taj Klub hoće svi, svi povirili što je tamo, tamo bi i oni koji se mogu tek kestenjem gađati, jer, uvjereni su da je prestiž biti u tom Klubu, jer, ako si u tom Klubu zaštićen si od tih nekih drugih koji nisu baš dobri s tim Klubom!!!

Koliko su licemjerni oba ta Kluba vidljivo je na svakom koraku.

Prvo se Hrvatska uvjerila u licemjerstvo tih Klubova 1991. godine, kad su mirno gledali kako jedan fašistički režim Jugoslavije ubija jedan narod i otima im Domovinu, a prije toga su im nametnuli embargo za nabavku oružja!!!

Potom su 1992. u BiH uradili isto, dozvolili su istim fašistima da opet ubijaju drugu državu u njezina dva naroda, Hrvate i Muslimane!!!

Pa su 1999. isto uradili Kosovu, tek tada se odluče na vojnu akciju protiv fašista koji su desetljeće ubijali sve oko sebe!!!

Onda stvaraju to “arapsko proljeće” gdje ta dva Kluba silom žele tim narodima mijenjati način življenja, kulturu i vlast, i nametnuti im svoja pravila!!!

Rezultat je, ogromna pljačka tih bogatih država od strane tih Klubova, ogromne žrtve tih država, ogromne migracije pokrenute iz tih država kako bi se ti Klubovi domogli jeftine radne snage!!!

Što je ostalo iza njih?

Ostale su ruševine, spaljena zemlja, raseljeni narodi, …

Jednostavno, ostala je PUSTOŠ!!!

I evo, danas Ukrajina.

Dok Putin ruši Ukrajinu, ubija Ukrajince, ta oba Kluba mirno gledaju!!!

Pošalju im tek malo pomoći u oružju i hrani, kako bi mogli ginuti do zadnjega!!!

Da su ti Klubovi s poštenim namjerama, oni bi to zaustavili u roku ODMAH, i devedesetih, i danas, i ne bi bilo “arapskog proljeća”, jer to je je bio ARAPSKI PAKAO!!!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)