Bolje je časno umrijeti nego nečasno živjeti!!!

Bolje je časno umrijeti nego li živjeti jadno, podanički i u strahu o svega oko sebe!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Čudne su neke definicije govora mržnje, poglavito kad su upućene Hrvatima!!!

Ako Hrvat u Hrvatskoj bilo kome tko nije Hrvat kaže istinu, ili ga nazove imenom, a tu istinu i to ime ti ne prihvaćaju odmah Hrvate optuže za govor mržnje!!!

Ako Hrvat Srbinu koji je izvršio oružani napad  na Hrvatsku i ubijao Hrvate, rušio i pljačkao Hrvatsku, silovao, ako mu Hrvat ukaže na to i kaže mu da je četnik, da je rušitelj, da je ubojica, to postaje govor mržnje!!!

Svi se dignu na zadnje noge, poglavito ti mainstream, zatim te razne “udruge” kojih je više nitko ne zna ni koliko na proračunu s jedinim ciljem zaštiti sve ono što nije hrvatsko, ili još bolje, kompromitirati sve ono što je hrvatsko!!!

Ako im, dakle, kažeš i ukažeš na ono što su radili, to je za njih govor mržnje, i svi se udruže u osudi onoga tko to kaže ili ukaže na to!

Ako silovana osoba iz Domovinskog rata sretne svog silovatelja, i to u odori hrvatske policije, i pogleda ga i upita ga je li te imalo sram nositi tu odoru, on ju prijavi i ona je registrirana kao osoba koja širi govor mržnje!!!

Ako se podigne spomenik onima koji su branili Hrvatsku i položili živote za Hrvatsku, a to zapne za oko onima koji su rušili Hrvatsku i koji su sad u vlasti, taj spomenik istog trenutka postaje govor mržnje!!!

Dok u isto vrijeme ti četnici, te ubojice, ti silovatelji, ti rušitelji dobivaju mauzoleje, spomenike diljem Hrvatske, na ćirilici, s natpisima da su se borili za “srpsku zemlju”, na hrvatskom tlu, u hrvatskim granicama!!!

I to nikome ne smeta!

Ne smeta hrvatskim vlastodršcima koji su tu zahvaljujući braniteljima čije spomenike miču, ne nikao onima s kim su u koaliciji, jer da su oni pobijedili oni bi vjerojatno opet bili u koaliciji, ali se država ne bi zvala Hrvatska!!!

Vrhunac licemjerstva je kad hrvatski vlastodršci skidaju spomenike braniteljima, a te četničke mauzoleje čuva ta “hrvatska policija”!!!

Malo čudno definiranje govora mržnje, zar ne?

Teško je danas Hrvatu u Hrvatskoj reći bilo što suvislo, a da ne bude govor mržnje!

Jedino se priključiti tim jugo-četničkim politikama i “udrugama” koje dobro i ugodno žive i parazitiraju na hrvatskom biću!??

Ako je to rješenje onda uzalud je bila i borba, i krv i sva nadanja kroz stoljeća!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)