“Govno od čovjeka”!!!

Stari ljudi su imali puno izreka koje ne gube vrijednost, znali su kroz te izreke opisati sve i svakoga, tako su za likove bez morala znali kazati, “govno od čovjeka”!!!

Piše: Ivan Filipović

Naše vrijeme je prepuno “govana od čovjeka” koji prodaju i izdaju sve zbog osobne koristi.
Naša Rama je također poznata po “govnima od čovjeka”, a najpoznatiji među njima je Priučeni Čovjek!!!
Od 1942. godine, četničkoga pokolja u Rami, Ramu nije snašlo veće zlo od “govna od čovjeka” u liku Priučenoga Čovjeka!!!
Koliko je on “govno od čovjeka” pokazuje činjenica da je sve oni koji su ga politički stvarali od devedesete popljuvao i bacio blato!!!
Neću ih imenovati, neću radi njih.
Koliko je zlo to “govno od čovjeka” pokazuje to što ne može podnijeti ništa što se pozitivno radi u Rami.
Projekt Fratara Rame, Knjižnica i galerija, na njega djeluje kao sveta voda na sotonu, izobliči se!!!
Koristi sve svoje obavještajno partijske veze i preko njihova glasila, Nacionala, iznosi laži i objede na sam projekt ali i sve koji pomažu taj projekt.
Pošto njegov pulen i financijer, aktualni načelnik naše općine, ne sudjeluje ni u čemu što se tiče Samostana, čak ni ono što mora, “govno od čovjeka” se okomilo na sve koji daju doprinos izgradnji ovoga projekta.
U jednom opširnome članku u Nacionalu izneseno je pregršt laži koje može ponuditi samo “govno od čovjeka” kro novine i novinare slične njemu.

Evo, u linku možete pročitati sve što je izišlo iz glave “govna od čovjeka”.

Možda još veće ili barem jednako “govno od čovjeka” i njegov financijer, aktualni načelnik, koji trabunja o nekakvoj netransparentnosti Županice Jozić, a sam je odbio suradnju koju je dogovorio nekadašnji načelnik Tomislavgrada o prekograničnoj suradnji kad je notorni načelnik odbio doći na sastanak gdje je Rama mogla dobiti milijunski iznos!!!
Ali, shvativši o kome se radi, a još više da neće moći raditi po svome ustaljenome sustavu, “pola meni, pola tebi, pola bagi”, odustao je!!!

Evo i teksta o potpisivanju Ugovora.

No, “govno od čovjeka” i njegov financijer, vidjevši da će se raditi i bez njih, upregli su sve svoje obavještajne veze da bi oblatiti taj projekt.
Međutim, svatko tko zna to “govno od čovjeka” znati će o čemu se radi.
Ali, govno ostaje govno, i kada ga zaobiđeš ono smrdi!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)