Ubojice pod zaštitom države!!!

Ubojstvo je u mnogim državama kažnjivo, u nekima i smrtnom kaznom, ali ni u tim državama svako ubojstvo nije kažnjivo, naprotiv, zaštićeno od države!!!

Piše: Ivan Filipović

Česte su scene na ulicama država, pa i naše, kako kolone ogrnutih maskom duginih boja paradiraju gradovima svijeta, pa i Hrvatske, zagovarajući ta nekakva navodna svoja ugrožena prava.
Među njima je i veliki broj ubojica.
Ubojica koje su se naoružale parolama; “moje tijelo, moje vlasništvo”, “ja sam vlasnik svoga tijela”, “ja sam vlasnik svoje maternice” i još čitav niz sličnih.
Dakle, žele nam poručiti da su one te koje odlučuju o svome tijelu.
U redu, tako i treba, trebate odlučivati o svome tijelu, ali trebate biti odgovorne u tim odlukama!
Ako se već upuštate u seksualne avanture onda trebate zaštiti to svoje tijelo da ne dolazi do neželjenih trudnoća koje će vas učiniti ubojicama!!!
Dakle, ne znam jeste li svjesne, vi ste ubojice koje se pod krinkom zaštite ugroženosti šetate ulicama gradova svijeta umjesto da ste u zatvoru za počinjena ubojstva koja ste počinili!!!
Ubojstava ima više vrsta, naravno, jedno od njih je ubojstvo iz nehaja, ali i ona kao takva su kažnjiva!
Ta vaša ubojstva ne spadaju u tu kategoriju.
Vaša ubojstva su s namjerom, ili što pravnici kažu s predumišljajem, ciljana i namjerna, ja bih ih karakterizirao kao ubojstva po vlastitom izboru!!!
Mislim da nije dovoljno uzeti transparente u ruke i propagirati slobodu i vlasništvo svoga tijela, a u isto vrijeme činiti ubojstva u tim vašim tijelima!!!
To vam ništa ne znači bez barem minimalne doze odgovornosti da ta svoja tijela zaštite da ne postanu mjesto ubojstva!!!
Bilo bi vam puno bolje i zdravije zaštiti svoja tijela tako da ne morate zbog svoje požude postajati UBOJICE!!!
Ako to učinite nećete biti ubojice ali nećete morati nikome dokazivati da ste vi vlasnici vašega tijela, biti će očito!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)