Koliko košta krv poginuloga sina ili brata???

Kad hoćeš vidjeti nešto nelogično i nerazumljivo, pa i bolesno nastrano, dođi u Ramu, poglavito pred izbore!!!

Piše: Ivan Filipović

Teško je razumjeti one čije su sinove, braću, rođake ili prijatelje ubili Muslimani, koji su poginuli od muslimanske ruke, kako danas, tek tridesetak godina poslije, daju političku potporu ubojicama tih svojih sinova, braće, rođaka i prijatelja.
Ne daju je izravno njima, ali im daju preko koalicijskog partnera i njihovog kandidata za načelnika, hećima Ivančevića, koji ima apsolutnu potporu muslimanskog biračkog tijela.
I u tome odnosu ima nerazumljivih i nelogičnih stvari, ali eto, očito logika gubi smisao tamo gdje nastupamo mi, mi Hrvati Rame, jer na bezbroj primjera, u bezbroj slučajeva, mi Hrvati Rame smo pogazili logiku i obezvrijedili ju, izbili smo joj smisao postojanja kao takvoj!!!
U isto vrijeme, ti isti se busaju u prsa, poslije čaše vina ili piva, kako su njihovi sinovi, braća, rođaci i prijatelji životom platili našu slobodu.
Da, to je istina, tu se slažem s vama, jesu, oni su platili životima našu slobodu, ali, vi svojim postupcima pljujete i gazite sve ono za što su oni poginuli!!!
Jer, vi ste danas u savezu s njihovim ubojicama!!!
Upitajte sebe, meni ne morate objašnjavati ništa, meni je sve jasno, ali upitajte sebe je li to to i je li to vrijedno krvi vaših najmiliji???

Žalosno ja mi kojima nisu ništa više držimo do njih i njihove žrtve nego vi!!!

Nemojte slučajno više u mojoj nazočnosti bacati šuplju kako su vaši braća ili sinovi pali za ovo ili ono, nemojte jer ću vam reći istinu, a ona je lažovi ste i prevaranti, prodali ste krv njihovu za siću!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)